Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Barcelona, Spanja

Barcelona
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 1685 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Hotel Barcelona Universal
Hotel Barcelona Universal
Hotel Barcelona Universal
8.3 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Solariumi
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Barcelo Raval
Barcelo Raval
Barcelo Raval
8.3 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Solariumi
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
W Barcelona
W Barcelona
W Barcelona
8.4 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Barcelo Sants Hotel
Barcelo Sants Hotel
Barcelo Sants Hotel
8.6 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Barcelona Princess
Hotel Barcelona Princess
Hotel Barcelona Princess
8.1 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
4.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Expo Hotel Barcelona
7.0 Mesatare
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Royal Ramblas Hotel
Royal Ramblas Hotel
Royal Ramblas Hotel
8.0 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Catalonia Atenas
Catalonia Atenas
Catalonia Atenas
8.1 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
3.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel SB Diagonal Zero
Hotel SB Diagonal Zero
Hotel SB Diagonal Zero
8.1 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
5.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Trajtimi i trupit
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Eurostars Grand Marina
Eurostars Grand Marina
Eurostars Grand Marina
8.2 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Ayre Hotel Gran Via
Ayre Hotel Gran Via
Ayre Hotel Gran Via
8.7 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
El Avenida Palace
El Avenida Palace
El Avenida Palace
8.5 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Catalonia Barcelona Plaza
Catalonia Barcelona Plaza
Catalonia Barcelona Plaza
8.5 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Ilunion Barcelona
Ilunion Barcelona
Ilunion Barcelona
8.4 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
3.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Axel Hotel Barcelona -Adults Only
Axel Hotel Barcelona -Adults Only
Axel Hotel Barcelona -Adults Only
8.2 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Barcelona Apolo Affiliated by Melia
Hotel Barcelona Apolo Affiliated by Melia
Hotel Barcelona Apolo Affiliated by Melia
8.9 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Vincci Bit
Vincci Bit
Vincci Bit
8.4 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
4.4 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Catalonia Ramblas
Catalonia Ramblas
Catalonia Ramblas
8.3 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Catalonia Plaza Catalunya
Catalonia Plaza Catalunya
Catalonia Plaza Catalunya
8.5 E mirë
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Olivia Plaza Hotel
Olivia Plaza Hotel
Olivia Plaza Hotel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Spanja, Barcelona
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.