Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotelet në Antalia me aktivitete ujore

Antalia
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 80 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me aktivitete në ujë në Antalia për vitin 2024. Ne kemi zgjedhur këto listime me kujdes, duke marrë në konsideratë (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të mysafirëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe aktivitetet në ujë. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet më të fundit. Ato u përditësuan për herë të fundit më Qershor 16, 2024.
Liberty Hotels Lara
Liberty Hotels Lara
Liberty Hotels Lara
8.8 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
17.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Ramada Plaza Antalya
Ramada Plaza Antalya
Ramada Plaza Antalya
7.9 Mesatare
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
4.1 km
 • Shënjestër
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Akra Hotel
Akra Hotel
Akra Hotel
8.9 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
5.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Sealife Family Resort Hotel
Sealife Family Resort Hotel
Sealife Family Resort Hotel
8.9 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
8.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
Sherwood Exclusive Lara
7.8 Mesatare
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
16.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
Barut Hotel Lara
Barut Hotel Lara
Barut Hotel Lara
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
14.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Titanic Beach Lara
Titanic Beach Lara
Titanic Beach Lara
8.4 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
15.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Aska Lara Resort & Spa Hotel
Aska Lara Resort & Spa Hotel
Aska Lara Resort & Spa Hotel
8.1 E mirë
Resort
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
17.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
Limak Lara De Luxe Hotel & Resort
8.4 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
16.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Hotel Su & Aqualand
Hotel Su & Aqualand
Hotel Su & Aqualand
7.9 Mesatare
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Bar / Lounge
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Plazhi Futboll dhe Volejboll
 • Qirrenti i biçikletave
Rixos Downtown Antalya
Rixos Downtown Antalya
Rixos Downtown Antalya
8.6 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
3.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Bilem High Class Hotel
Bilem High Class Hotel
Bilem High Class Hotel
6.4 Më poshtë mesatare
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
7.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Alp Pasa Hotel Old Town
Alp Pasa Hotel Old Town
Alp Pasa Hotel Old Town
7.6 Mesatare
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
3.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Baia Lara Hotel
Baia Lara Hotel
Baia Lara Hotel
8.4 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
17.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Ramada Resort Lara
Ramada Resort Lara
Ramada Resort Lara
8.2 E mirë
Resort
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
15.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Delphin Imperial Lara
Delphin Imperial Lara
Delphin Imperial Lara
8.9 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
16.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Swandor Topkapi Palace
Swandor Topkapi Palace
Swandor Topkapi Palace
8.5 E mirë
Resort
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
19.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Asteria Kremlin Palace - All Inclusive
Asteria Kremlin Palace - All Inclusive
Asteria Kremlin Palace - All Inclusive
8.3 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
19.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Biliardo
IC Hotels Green Palace Kids Concept
IC Hotels Green Palace Kids Concept
IC Hotels Green Palace Kids Concept
8.8 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
18.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Club Hotel Falcon
Club Hotel Falcon
Club Hotel Falcon
8.3 E mirë
Hotel
Turqia, Antalia
Largësia nga qendra e qytetit:
7.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.