Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Alania me kuzhinë dhe kuzhinete

Alania
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 54 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Kuzhinat dhe Kuzhinat e Vogla në Alania për vitin 2024. Ne kemi zgjedhur me kujdes këto regjistrime, duke marrë parasysh (kushtetuar që është e mundur) shqyrtimet e fundit të vizitorëve, vendndodhjen, tipin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe kuzhinat e vogla ose kuzhinat e plota. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet e fundit. Ato janë përditësuar për herë të fundit më Qershor 16, 2024.
Rubi Platinum Spa Resort & Suites
Rubi Platinum Spa Resort & Suites
Rubi Platinum Spa Resort & Suites
9.2 E shkëlqyer
Resort
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
23.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
White City Resort Hotel - All Inclusive
White City Resort Hotel - All Inclusive
White City Resort Hotel - All Inclusive
8.3 E mirë
Resort
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
21.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Xperia Saray Beach Hotel
Xperia Saray Beach Hotel
Xperia Saray Beach Hotel
8.1 E mirë
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Club Big Blue Suit Hotel - All Inclusive
Club Big Blue Suit Hotel - All Inclusive
Club Big Blue Suit Hotel - All Inclusive
7.7 Mesatare
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Club Sidar Apart Hotel
Club Sidar Apart Hotel
Club Sidar Apart Hotel
8.7 E mirë
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Plazhi Futboll dhe Volejboll
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Villa Sunflower Aparts & Suites
Villa Sunflower Aparts & Suites
Villa Sunflower Aparts & Suites
7.9 Mesatare
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive
Adenya Hotel & Resort - All Inclusive
8.2 E mirë
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
21.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
Villa Sonata
Villa Sonata
Villa Sonata
8.5 E mirë
Apartament
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Green Garden Apart Hotel
Green Garden Apart Hotel
Green Garden Apart Hotel
8.1 E mirë
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
Millennium Park Hotel
Millennium Park Hotel
Millennium Park Hotel
6.0 Më poshtë mesatare
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Plazhi Futboll dhe Volejboll
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Bora Bora Butik Hotel - All Inclusive
Bora Bora Butik Hotel - All Inclusive
Bora Bora Butik Hotel - All Inclusive
7.3 Mesatare
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
5.1 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Narcis Apart Hotel
Narcis Apart Hotel
Narcis Apart Hotel
8.8 E mirë
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Hotel Villa Turka
Hotel Villa Turka
Hotel Villa Turka
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Twin Apart Hotel
Twin Apart Hotel
Twin Apart Hotel
9.0 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Kleopatra Suit Hotel - Adult Only
Kleopatra Suit Hotel - Adult Only
Kleopatra Suit Hotel - Adult Only
9.3 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Select Apart Hotel
Select Apart Hotel
Select Apart Hotel
7.8 Mesatare
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
My Home Apart
My Home Apart
My Home Apart
9.2 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Blue Heaven Apart Hotel
Blue Heaven Apart Hotel
Blue Heaven Apart Hotel
8.8 E mirë
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Sailorson Apart Hotel
Sailorson Apart Hotel
Sailorson Apart Hotel
7.5 Mesatare
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
Sailor Apart Hotel
Sailor Apart Hotel
Sailor Apart Hotel
10.0 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Turqia, Alania
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.