Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Midoun me diskoteka dhe nate.

Midoun
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 17 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Klube Natë apo Diskoteka në Midoun 2024. Kemi zgjedhur këto listime me kujdes, duke marrë në konsideratë (kushtetuar që është e mundur) vlerësime të fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe qasjen në zonën e valleve. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet më të fundit. Ato u përditësuan për herë të fundit më 8 prill 2024.
El Mouradi Djerba Menzel
El Mouradi Djerba Menzel
El Mouradi Djerba Menzel
6.2 Më poshtë mesatare
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
7.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Seabel Rym Beach Djerba
Seabel Rym Beach Djerba
Seabel Rym Beach Djerba
8.0 E mirë
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
4.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
lti Djerba Plaza Thalasso & Spa
lti Djerba Plaza Thalasso & Spa
lti Djerba Plaza Thalasso & Spa
7.7 Mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Fiesta Beach Club
Fiesta Beach Club
Fiesta Beach Club
7.8 Mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
3.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Djerba Holiday Beach
Djerba Holiday Beach
Djerba Holiday Beach
7.3 Mesatare
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
5.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
Joya Paradise
Joya Paradise
Joya Paradise
5.0
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Royal Garden Palace
Royal Garden Palace
Royal Garden Palace
7.7 Mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
The Ksar Djerba Charming Hotel & SPA
The Ksar Djerba Charming Hotel & SPA
The Ksar Djerba Charming Hotel & SPA
7.3 Mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Shënjestër
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
Djerba Golf Resort & Spa
Djerba Golf Resort & Spa
Djerba Golf Resort & Spa
8.8 E mirë
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Volejbolli
Calimera Yati Beach All Inclusive
Calimera Yati Beach All Inclusive
Calimera Yati Beach All Inclusive
8.1 E mirë
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
4.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Plazhi Futboll dhe Volejboll
Isis Hotel and Spa
Isis Hotel and Spa
Isis Hotel and Spa
4.4
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
3.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
Robinson Club Djerba Bahiya
Robinson Club Djerba Bahiya
Robinson Club Djerba Bahiya
8.4 E mirë
Resort
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
5.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
Jerba Sun Club
Jerba Sun Club
Jerba Sun Club
6.4 Më poshtë mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
4.8 km
 • Shënjestër
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Volejbolli
 • Biliardo
Cedriana Hotel - All Inclusive
Cedriana Hotel - All Inclusive
Cedriana Hotel - All Inclusive
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Hotel Dar El Bhar
Hotel Dar El Bhar
Hotel Dar El Bhar
7.9 Mesatare
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
4.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Dar el Manara
Dar el Manara
Dar el Manara
5.3
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
3.2 km
 • Bar / Lounge
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Kondicioner
Hotel Diar Yassine
4.8
Hotel
Tunizia, Midoun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.