Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Унаватуна me pishinë për fëmijë

Унаватуна
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 24 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Pishinë për Fëmijë në Унаватуна në vitin 2024. Ne i zgjodhëm këto listime me kujdes, duke marrë parasysh (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, Klubin e Fëmijëve, Kujdesin e Mbrojtur për Fëmijët/aktivitetet, dhe qasjen në Pishinën për Fëmijë. Galeritë e imazheve përditësohen rregullisht me të rejat më të fundit. Ato janë përditësuar për herë të fundit më 8 prill 2024.
Thaproban Beach House
Thaproban Beach House
Thaproban Beach House
8.4 E mirë
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Flower Garden
Hotel Flower Garden
Hotel Flower Garden
7.4 Mesatare
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Thambapanni Retreat
Thambapanni Retreat
Thambapanni Retreat
8.6 E mirë
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Gloria Grand Hotel
Gloria Grand Hotel
Gloria Grand Hotel
10.0 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Parkimi
 • Këmbimi i valutës
 • Kafe / Thaj kafeje
Thaproban Pavilion Resort and Spa
Thaproban Pavilion Resort and Spa
Thaproban Pavilion Resort and Spa
8.2 E mirë
Resort
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
The Horizon Hill Top Villa
The Horizon Hill Top Villa
The Horizon Hill Top Villa
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
Villa Thawthisa The Boutique Hotel
Villa Thawthisa The Boutique Hotel
Villa Thawthisa The Boutique Hotel
6.5 Më poshtë mesatare
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Sayura Beach Hotel
Sayura Beach Hotel
Sayura Beach Hotel
8.1 E mirë
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Cocobay Unawatuna
Cocobay Unawatuna
Cocobay Unawatuna
Resort
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Blue Sky Beach Resort
Blue Sky Beach Resort
Blue Sky Beach Resort
8.1 E mirë
Resort
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
VillaWatuna
VillaWatuna
VillaWatuna
8.8 E mirë
Shtëpi e mysafirëve
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Shanthi Beach Resort
Shanthi Beach Resort
Shanthi Beach Resort
5.4
Resort
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Sanmira Renaissance
Sanmira Renaissance
Sanmira Renaissance
7.7 Mesatare
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Epic Unawatuna
Epic Unawatuna
Epic Unawatuna
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
Sea view Beach Resort Unawatuna
Sea view Beach Resort Unawatuna
Sea view Beach Resort Unawatuna
7.5 Mesatare
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Restorant
Thaproban Pavilion Waves Unawatuna
Thaproban Pavilion Waves Unawatuna
Thaproban Pavilion Waves Unawatuna
8.2 E mirë
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Joe's Resort Unawatuna
Joe's Resort Unawatuna
Joe's Resort Unawatuna
7.6 Mesatare
Resort
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Parkim falas
Sergeant House
Sergeant House
Sergeant House
9.5 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Galawatta Beach Cabanas
Galawatta Beach Cabanas
Galawatta Beach Cabanas
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Unawatuna Nor Lanka Hotel
Unawatuna Nor Lanka Hotel
Unawatuna Nor Lanka Hotel
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Sri Lanka, Унаватуна
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.