Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Sllovenia

Lubjanë
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 1113 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Best Western Premier Hotel Slon
Best Western Premier Hotel Slon
Best Western Premier Hotel Slon
8.4 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Casino
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel Piran
Hotel Piran
Hotel Piran
8.9 E mirë
Hotel
Sllovenia, Piran
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Grand Hotel Union
Grand Hotel Union
Grand Hotel Union
8.7 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana
8.8 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
3.8 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
Hotel Kempinski Palace Portoroz
Hotel Kempinski Palace Portoroz
Hotel Kempinski Palace Portoroz
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel Lev Ljubljana
Hotel Lev Ljubljana
Hotel Lev Ljubljana
8.3 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
Hotel Park - Sava Hotels & Resorts
8.8 E mirë
Hotel
Sllovenia, Bled
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Cubo
Hotel Cubo
Hotel Cubo
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Hotel Kompas
Hotel Kompas
Hotel Kompas
8.1 E mirë
Hotel
Sllovenia, Bled
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
uHOTEL
uHOTEL
uHOTEL
8.5 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Austria Trend Hotel Ljubljana
Austria Trend Hotel Ljubljana
Austria Trend Hotel Ljubljana
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
3.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Mind Hotel Slovenija Terme & Wellness LifeClass
Mind Hotel Slovenija Terme & Wellness LifeClass
Mind Hotel Slovenija Terme & Wellness LifeClass
8.9 E mirë
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Hotel Nox
Hotel Nox
Hotel Nox
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
6.4 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë golfi
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Grand Hotel Bernardin
Grand Hotel Bernardin
Grand Hotel Bernardin
8.7 E mirë
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Hotel Marko Portoroz
Hotel Marko Portoroz
Hotel Marko Portoroz
8.7 E mirë
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
Grand Hotel Toplice - Small Luxury Hotels of the World
Grand Hotel Toplice - Small Luxury Hotels of the World
Grand Hotel Toplice - Small Luxury Hotels of the World
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
M Hotel Ljubljana
M Hotel Ljubljana
M Hotel Ljubljana
8.5 E mirë
Hotel
Sllovenia, Lubjanë
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë golfi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Grand Hotel Portoroz LifeClass Hotels & Spa
Grand Hotel Portoroz LifeClass Hotels & Spa
Grand Hotel Portoroz LifeClass Hotels & Spa
8.2 E mirë
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel City Maribor
Hotel City Maribor
Hotel City Maribor
8.8 E mirë
Hotel
Sllovenia, Maribor
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Hotel Histrion
Hotel Histrion
Hotel Histrion
8.5 E mirë
Hotel
Sllovenia, Portoroz
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.