Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Sllovakia

Bratislavë
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 979 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
LOFT Hotel Bratislava
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Marrol's Boutique Hotel
Marrol's Boutique Hotel
Marrol's Boutique Hotel
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Apollo Hotel Bratislava
Apollo Hotel Bratislava
Apollo Hotel Bratislava
8.4 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Tatra Bratislava
Hotel Tatra Bratislava
Hotel Tatra Bratislava
8.5 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Hotel Saffron
Hotel Saffron
Hotel Saffron
8.7 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
NH Bratislava Gate One
NH Bratislava Gate One
NH Bratislava Gate One
8.5 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
5.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava
Radisson Blu Carlton Hotel Bratislava
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Casino
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Skaritz Hotel & Residence
Skaritz Hotel & Residence
Skaritz Hotel & Residence
8.7 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Hotel Devin
Hotel Devin
Hotel Devin
8.6 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Danubia Gate
Danubia Gate
Danubia Gate
8.5 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
Arcadia Boutique Hotel
Arcadia Boutique Hotel
Arcadia Boutique Hotel
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Vienna House Easy Bratislava
Vienna House Easy Bratislava
Vienna House Easy Bratislava
8.0 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Falkensteiner Hotel Bratislava
Falkensteiner Hotel Bratislava
Falkensteiner Hotel Bratislava
8.5 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Lindner Hotel Gallery Central
Lindner Hotel Gallery Central
Lindner Hotel Gallery Central
8.8 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town
AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town
AC Hotel by Marriott Bratislava Old Town
8.8 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Avance
Hotel Avance
Hotel Avance
8.9 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Art Hotel William
Art Hotel William
Art Hotel William
8.4 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Sheraton Bratislava Hotel
Sheraton Bratislava Hotel
Sheraton Bratislava Hotel
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkimi
Grand Hotel River Park A Luxury Collection Hotel
Grand Hotel River Park A Luxury Collection Hotel
Grand Hotel River Park A Luxury Collection Hotel
8.9 E mirë
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Roset Boutique Hotel
Roset Boutique Hotel
Roset Boutique Hotel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Sllovakia, Bratislavë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.