Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Shën Barthelemy

hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 18 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Pearl Beach Hotel Gustavia
Pearl Beach Hotel Gustavia
Pearl Beach Hotel Gustavia
8.5 E mirë
Hotel
Shën Barthelemy, Gustavia
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Les Ondines Sur La Plage
Hotel Les Ondines Sur La Plage
Hotel Les Ondines Sur La Plage
9.8 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Hotel Christopher Saint Barth
Hotel Christopher Saint Barth
Hotel Christopher Saint Barth
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Villa Lodge 4 Epices
Villa Lodge 4 Epices
Villa Lodge 4 Epices
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Restorant
Le Guanahani
Le Guanahani
Le Guanahani
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Tropical Hotel St Barth
Tropical Hotel St Barth
Tropical Hotel St Barth
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
3.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Hotel Villa Marie Saint Barth
Hotel Villa Marie Saint Barth
Hotel Villa Marie Saint Barth
Hotel
Shën Barthelemy, kolumbier
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Le Sereno
Le Sereno
Le Sereno
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Frigorifer
Le Barthelemy Hotel & Spa
Le Barthelemy Hotel & Spa
Le Barthelemy Hotel & Spa
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
Fleur De Lune
Fleur De Lune
Fleur De Lune
Mengjezore dhe Mbrëmje
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Mikrovale
Villa Angel Sunset
Villa Angel Sunset
Villa Angel Sunset
Vila
Shën Barthelemy, kolumbier
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Les Ilets De La Plage
Hotel
Shën Barthelemy, Gustavia
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Asistent
 • Vrapim me anije nën ujë
Villa Eugenie Colombier
Vila
Shën Barthelemy, kolumbier
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Jacuzzi
 • Peshkimi
Hotel Manapany
Hotel Manapany
Hotel Manapany
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, kolumbier
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Hotel Le Toiny
Hotel Le Toiny
Hotel Le Toiny
9.6 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Grand Cul-de-Sac
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Hotel Barriere Le Carl Gustaf
Hotel Barriere Le Carl Gustaf
Hotel Barriere Le Carl Gustaf
Hotel
Shën Barthelemy, Gustavia
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
 • Asistent
Villa Kalinago
Vila
Shën Barthelemy, kolumbier
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Pishinë
 • Pishinë jashtë
Hotel Le Village St Barth
10.0 E shkëlqyer
Hotel
Shën Barthelemy, Gustavia
Largësia nga qendra e qytetit:
1.8 km
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.