Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Rumania

Bukuresht
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 3546 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Radisson Blu Hotel Bucharest
Radisson Blu Hotel Bucharest
Radisson Blu Hotel Bucharest
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Casino
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Novotel Bucharest City Centre
Novotel Bucharest City Centre
Novotel Bucharest City Centre
8.5 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Europa Royale Bucharest
Europa Royale Bucharest
Europa Royale Bucharest
8.5 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Orhideea Residence & Spa
Orhideea Residence & Spa
Orhideea Residence & Spa
Apartament
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Ramada Parc Hotel
Ramada Parc Hotel
Ramada Parc Hotel
8.3 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
5.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
K+K Hotel Elisabeta
K+K Hotel Elisabeta
K+K Hotel Elisabeta
8.5 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
Capitol Hotel Bucharest
Capitol Hotel Bucharest
Capitol Hotel Bucharest
8.7 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
JW Marriott Bucharest Grand Hotel
8.9 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Casino
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
Christina Hotel Bucharest
Christina Hotel Bucharest
Christina Hotel Bucharest
8.9 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
DoubleTree by Hilton Oradea
DoubleTree by Hilton Oradea
DoubleTree by Hilton Oradea
8.7 E mirë
Hotel
Rumania, Oradea
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Restorant
Grand Hotel Continental Bucharest
Grand Hotel Continental Bucharest
Grand Hotel Continental Bucharest
8.9 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Ramada Plaza Bucharest
Ramada Plaza Bucharest
Ramada Plaza Bucharest
8.8 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
5.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Alpin Resort Hotel
Alpin Resort Hotel
Alpin Resort Hotel
Hotel
Rumania, Brasov
Largësia nga qendra e qytetit:
8.1 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Traian Grand Hotel
Traian Grand Hotel
Traian Grand Hotel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Rumania, Iasi
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Parkimi
Hotel Aro Palace
Hotel Aro Palace
Hotel Aro Palace
8.5 E mirë
Hotel
Rumania, Brasov
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Hotel Cismigiu
Hotel Cismigiu
Hotel Cismigiu
8.9 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Parkimi
Continental Forum Sibiu
Continental Forum Sibiu
Continental Forum Sibiu
8.3 E mirë
Hotel
Rumania, Sibiu
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Berthelot Bucharest
Hotel Berthelot Bucharest
Hotel Berthelot Bucharest
8.6 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Frigorifer
Hotel Central by Zeus International
Hotel Central by Zeus International
Hotel Central by Zeus International
8.4 E mirë
Hotel
Rumania, Bukuresht
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
Unirea Hotel & Spa
Unirea Hotel & Spa
Unirea Hotel & Spa
8.9 E mirë
Hotel
Rumania, Iasi
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.