Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotelet në San Miguel de Cozumel me aktivitete ujore

San Miguel de Cozumel
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 43 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me aktivitete në ujë në San Miguel de Cozumel për vitin 2024. Ne kemi zgjedhur këto listime me kujdes, duke marrë në konsideratë (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të mysafirëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe aktivitetet në ujë. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet më të fundit. Ato u përditësuan për herë të fundit më Qershor 16, 2024.
Cozumel Palace-All Inclusive
Cozumel Palace-All Inclusive
Cozumel Palace-All Inclusive
8.2 E mirë
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Grand Park Royal Luxury Resort Cozumel
Grand Park Royal Luxury Resort Cozumel
Grand Park Royal Luxury Resort Cozumel
7.6 Mesatare
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
4.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Casino
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Melia Cozumel Golf All Inclusive
Melia Cozumel Golf All Inclusive
Melia Cozumel Golf All Inclusive
8.1 E mirë
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
5.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Karaoke
Presidente InterContinental Cozumel Resort & Spa
Presidente InterContinental Cozumel Resort & Spa
Presidente InterContinental Cozumel Resort & Spa
9.0 E shkëlqyer
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
6.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Hotel B Cozumel-Boutique by the Sea
Hotel B Cozumel-Boutique by the Sea
Hotel B Cozumel-Boutique by the Sea
8.5 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
3.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
Coral Princess Golf & Dive Resort
7.8 Mesatare
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
3.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Playa Azul Golf Scuba Spa
Playa Azul Golf Scuba Spa
Playa Azul Golf Scuba Spa
8.5 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
5.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
The Westin Cozumel
The Westin Cozumel
The Westin Cozumel
8.3 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
Cozumel Hotel & Resort Trademark Collection by Wyndham
Cozumel Hotel & Resort Trademark Collection by Wyndham
Cozumel Hotel & Resort Trademark Collection by Wyndham
7.4 Mesatare
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
El Cid La Ceiba Beach
El Cid La Ceiba Beach
El Cid La Ceiba Beach
8.0 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
Casa Mexicana Cozumel
Casa Mexicana Cozumel
Casa Mexicana Cozumel
8.7 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
El Cozumeleno Beach Resort - All Inclusive
El Cozumeleno Beach Resort - All Inclusive
El Cozumeleno Beach Resort - All Inclusive
7.3 Mesatare
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Volejbolli
Hotel Plaza Cozumel
Hotel Plaza Cozumel
Hotel Plaza Cozumel
8.3 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Solariumi
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Parkim falas
Casa del Mar Cozumel Hotel & Dive Resort
Casa del Mar Cozumel Hotel & Dive Resort
Casa del Mar Cozumel Hotel & Dive Resort
7.9 Mesatare
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
3.9 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Caribo Cozumel
Caribo Cozumel
Caribo Cozumel
8.7 E mirë
Apartament
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Këmbimi i valutës
 • Asistent
Blue Angel Resort
Blue Angel Resort
Blue Angel Resort
6.9 Më poshtë mesatare
Resort
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Villablanca Garden Beach Hotel
Villablanca Garden Beach Hotel
Villablanca Garden Beach Hotel
7.6 Mesatare
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
3.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Suites Colonial
Suites Colonial
Suites Colonial
8.2 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Mary Carmen
Hotel Mary Carmen
Hotel Mary Carmen
8.5 E mirë
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkimi
Hotel Barracuda San Miguel de Cozumel
Hotel Barracuda San Miguel de Cozumel
Hotel Barracuda San Miguel de Cozumel
6.6 Më poshtë mesatare
Hotel
Meksika, San Miguel de Cozumel
Largësia nga qendra e qytetit:
1.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.