Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Mauritania

Nouakchott
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 20 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Azalai Hotel Marhaba
Azalai Hotel Marhaba
Azalai Hotel Marhaba
7.4 Mesatare
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.9 km
 • Kondicioner
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Internet i shpejtë
 • Recepsion 24-orësh
 • Asistent
 • Regjistrimi/checkout i shpejtë
Hotel Semiramis Nouakchott
Hotel Semiramis Nouakchott
Hotel Semiramis Nouakchott
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.1 km
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Hotel Halima
Hotel Halima
Hotel Halima
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Recepsion 24-orësh
Hotel IMAN
Hotel IMAN
Hotel IMAN
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Ashensor / Lift
 • Recepsion 24-orësh
Hotel Monotel Dar El Barka
Hotel Monotel Dar El Barka
Hotel Monotel Dar El Barka
6.1 Më poshtë mesatare
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
Hotel Mauricenter Nouakchott
Hotel Mauricenter Nouakchott
Hotel Mauricenter Nouakchott
7.2 Mesatare
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
23.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Mini-bar
La Palma Hotel
La Palma Hotel
La Palma Hotel
7.6 Mesatare
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Këmbimi i valutës
 • Makinë e tharjes së flokëve
Casablu Hotel
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.0 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
 • Shërbimi i larjes
Al Khaima City Center
Al Khaima City Center
Al Khaima City Center
6.7 Më poshtë mesatare
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Le k
Le k
Le k
Shtëpi e mysafirëve
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
 • Shërbimi i larjes
Hotel Wissal
Hotel Wissal
Hotel Wissal
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Kafe / Thaj kafeje
Royal Suites Nouakchott
Royal Suites Nouakchott
Royal Suites Nouakchott
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
25.9 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkimi
Nouakchott Hotel
Nouakchott Hotel
Nouakchott Hotel
Hotel
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
23.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
Rose des Sables Nouakchott
Apartament
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
23.1 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Recepsion 24-orësh
 • Shërbimi i larjes
Zahra Apartments
Apartament
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Ribat El Kheir
Apartament
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
27.9 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Staf i shumëgjuhëshëm
 • Lavanderi vetëshërbimi
Hotel Flora Nouakchott
Shtëpi e mysafirëve
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
23.1 km
Abdoul Appart
Apartament
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Suite Monoapparte
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
24.7 km
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Pishinë
 • Zonë e caktuar për duhan
CasaHouse Apparts
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Mauritania, Nouakchott
Largësia nga qendra e qytetit:
22.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Asistent
 • Furgon i aeroportit
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.