Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Zejtun, Malta

Zejtun
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 8 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Lemon Tree Bed & Breakfast
9.2 E shkëlqyer
Mengjezore dhe Mbrëmje
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Asistent
 • Furgon i aeroportit
 • Zbardhja
The Chateau Zejtun
Vila
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Pishinë
 • Pishinë jashtë
Villa Sky Zejtun
Vila
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Pishinë
South Olives
South Olives
South Olives
Dhoma pushimesh
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Furgon i aeroportit
Strawberry Hills Zejtun
Vila
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Pishinë
 • Pishinë jashtë
Traditional Maltese Townhouse
Dhoma pushimesh
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
Blueberry Hills
Vila
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Biliardo
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Pishinë
 • Pishinë jashtë
Villa Valletta
Vila
Malta, Zejtun
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.