Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Liepaja, Letonia

Liepaja
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 20 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Europa City Amrita Hotel
Europa City Amrita Hotel
Europa City Amrita Hotel
8.9 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Promenade Hotel Liepaja
Promenade Hotel Liepaja
Promenade Hotel Liepaja
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Liva Hotel Liepaja
Liva Hotel Liepaja
Liva Hotel Liepaja
8.3 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Hotel Kolumbs
Hotel Kolumbs
Hotel Kolumbs
8.8 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Frigorifer
SportHotel
SportHotel
SportHotel
7.8 Mesatare
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
Hotel Vilhelmine
Hotel Vilhelmine
Hotel Vilhelmine
9.5 E shkëlqyer
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Porins Hotel
Porins Hotel
Porins Hotel
8.8 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Helvita
Helvita
Helvita
8.8 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
Amber Liepaja
Amber Liepaja
Amber Liepaja
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Zonë e caktuar për duhan
Boutique Hotel Roze
Boutique Hotel Roze
Boutique Hotel Roze
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Boutique Hotel Libava
Boutique Hotel Libava
Boutique Hotel Libava
8.8 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Fontaine Hotel
Fontaine Hotel
Fontaine Hotel
8.4 E mirë
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Parkim falas
Roze Park Rooms
Roze Park Rooms
Roze Park Rooms
8.8 E mirë
Hostel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
Ezera Maja
Ezera Maja
Ezera Maja
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Parkimi
Avanta
Avanta
Avanta
9.4 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Parkimi
Pie Jana Brala
Pie Jana Brala
Pie Jana Brala
7.4 Mesatare
Shtëpi e mysafirëve
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Makinë e tharjes së flokëve
MARBEO 5 star luxury suites - Elkonu
Apartament
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
Windrose Liepaja
Hotel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Furgon i aeroportit
 • Blyni i Dartit
 • Zonë e caktuar për duhan
 • Kopilak
 • Fotokopjuesi
Liela Guest Apartament
Hostel
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Furgon i aeroportit
Apartment with Sea View Liepaja
Apartament
Letonia, Liepaja
Largësia nga qendra e qytetit:
5.2 km
 • Biliardo
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Vrapim me anije nën ujë
 • Aktivitetet në ujë
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.