Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Vang Vieng, Laosi

Vang Vieng
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 65 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Riverside Boutique Resort Vang Vieng
Riverside Boutique Resort Vang Vieng
Riverside Boutique Resort Vang Vieng
9.1 E shkëlqyer
Resort
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Vang Vieng Resort
Vang Vieng Resort
Vang Vieng Resort
Resort
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
Amari Vang Vieng
Amari Vang Vieng
Amari Vang Vieng
8.9 E mirë
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kafene/ditore
Tmark Resort Vangvieng
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Eden de Vang Vieng Hotel
Eden de Vang Vieng Hotel
Eden de Vang Vieng Hotel
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Shërbimi i larjes
 • Regjistrimi/checkout i shpejtë
Laos Haven Hotel
Laos Haven Hotel
Laos Haven Hotel
7.1 Mesatare
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Frigorifer
Silver Naga Hotel
Silver Naga Hotel
Silver Naga Hotel
7.5 Mesatare
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Champalao The Villa
Champalao The Villa
Champalao The Villa
8.8 E mirë
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
Vieng Tara Villa
Vieng Tara Villa
Vieng Tara Villa
Resort
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Maylay Guesthouse
Maylay Guesthouse
Maylay Guesthouse
9.0 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
Villa Nam Song
Villa Nam Song
Villa Nam Song
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Malany Villa 1
Malany Villa 1
Malany Villa 1
8.9 E mirë
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Këmbimi i valutës
 • Makinë e tharjes së flokëve
Vang vieng centralpark hotel
Vang vieng centralpark hotel
Vang vieng centralpark hotel
6.5 Më poshtë mesatare
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Këmbimi i valutës
 • Makinë e tharjes së flokëve
Vangvieng Rock Backpacker Hostel
Vangvieng Rock Backpacker Hostel
Vangvieng Rock Backpacker Hostel
8.8 E mirë
Hostel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Këmbimi i valutës
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Hotel Vilayvong
Hotel Vilayvong
Hotel Vilayvong
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Këmbimi i valutës
 • Recepsion 24-orësh
 • TV
Inthira Vangvieng
Inthira Vangvieng
Inthira Vangvieng
8.5 E mirë
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
Thavisouk Hotel
Thavisouk Hotel
Thavisouk Hotel
6.0 Më poshtë mesatare
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Army Barracks Guesthouse
Army Barracks Guesthouse
Army Barracks Guesthouse
Hostel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Karaoke
 • Këmbimi i valutës
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
 • Shërbimi i larjes
 • Regjistrimi/checkout i shpejtë
 • Depozitimi i bagazheve
Malany Villa 2
Malany Villa 2
Malany Villa 2
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
Vansana Vang Vieng
Vansana Vang Vieng
Vansana Vang Vieng
7.6 Mesatare
Hotel
Laosi, Vang Vieng
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.