Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Almaty, Kazakistani

Almaty
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 132 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Kazakhstan Hotel Almaty
Kazakhstan Hotel Almaty
Kazakhstan Hotel Almaty
8.2 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Hotel Kazzhol Almaty
Hotel Kazzhol Almaty
Hotel Kazzhol Almaty
8.2 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
1.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Uyut Almaty
Hotel Uyut Almaty
Hotel Uyut Almaty
8.5 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
1.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Park Hotel Almaty
Park Hotel Almaty
Park Hotel Almaty
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
4.0 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • ATM / Makinë e parasë
Holiday Inn Almaty
Holiday Inn Almaty
Holiday Inn Almaty
7.6 Mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Parkim falas
Grand Tien Shan Hotel
Grand Tien Shan Hotel
Grand Tien Shan Hotel
8.5 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Astana International Hotel
Astana International Hotel
Astana International Hotel
6.9 Më poshtë mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Voyage Hotel Almaty
Voyage Hotel Almaty
Voyage Hotel Almaty
8.8 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Aerobiku në vend
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Frigorifer
Renion Residence Hotel
Renion Residence Hotel
Renion Residence Hotel
8.5 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
4.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kafene/ditore
Samal Resort & SPA
Samal Resort & SPA
Samal Resort & SPA
9.1 E shkëlqyer
Resort
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
12.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Ramada Almaty
Ramada Almaty
Ramada Almaty
7.7 Mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Shera Inn Hotel
Shera Inn Hotel
Shera Inn Hotel
7.9 Mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
4.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Sapphire Grand Almaty
Hotel Sapphire Grand Almaty
Hotel Sapphire Grand Almaty
7.9 Mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Grand Voyage Hotel
Grand Voyage Hotel
Grand Voyage Hotel
8.6 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Parkimi
Renion Park Hotel
Renion Park Hotel
Renion Park Hotel
8.8 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Plaza Hotel Almaty
Plaza Hotel Almaty
Plaza Hotel Almaty
8.5 E mirë
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Grand Aiser Hotel
Grand Aiser Hotel
Grand Aiser Hotel
6.8 Më poshtë mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Grand Erbil Hotel
Grand Erbil Hotel
Grand Erbil Hotel
6.3 Më poshtë mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
9.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Otrar
Otrar
Otrar
6.0 Më poshtë mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
3.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Grand Hotel Eurasia
Grand Hotel Eurasia
Grand Hotel Eurasia
7.2 Mesatare
Hotel
Kazakistani, Almaty
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.