Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Ortisei, Italia

Ortisei
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 70 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Adler Spa Resort Dolomiti
Adler Spa Resort Dolomiti
Adler Spa Resort Dolomiti
9.2 E shkëlqyer
Resort
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel Gardena Grodnerhof
Hotel Gardena Grodnerhof
Hotel Gardena Grodnerhof
9.6 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Alpin Garden Wellness Resort - Adults Only
Alpin Garden Wellness Resort - Adults Only
Alpin Garden Wellness Resort - Adults Only
8.9 E mirë
Resort
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hotel Montchalet
Hotel Montchalet
Hotel Montchalet
9.4 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
Mountain Apartments Gran Tubla
Mountain Apartments Gran Tubla
Mountain Apartments Gran Tubla
9.5 E shkëlqyer
Apartament
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
Hotel Albion Mountain Spa Resort Dolomites
Hotel Albion Mountain Spa Resort Dolomites
Hotel Albion Mountain Spa Resort Dolomites
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
3.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Hotel Scherlin
Hotel Scherlin
Hotel Scherlin
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
3.6 km
 • Bar / Lounge
 • Solariumi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
Hotel Luna Mondschein
Hotel Luna Mondschein
Hotel Luna Mondschein
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Solariumi
 • Trajtimi i trupit
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Chalet Hotel Hartmann - Adults Only
Chalet Hotel Hartmann - Adults Only
Chalet Hotel Hartmann - Adults Only
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Aerobiku në vend
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Parkim falas
Hotel Garni Snaltnerhof
Hotel Garni Snaltnerhof
Hotel Garni Snaltnerhof
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
Hotel Grones
Hotel Grones
Hotel Grones
9.5 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Solariumi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Garni Walter
Hotel Garni Walter
Hotel Garni Walter
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Hotel Villa Emilia
Hotel Villa Emilia
Hotel Villa Emilia
7.7 Mesatare
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
Hotel Angelo Engel
Hotel Angelo Engel
Hotel Angelo Engel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Hotel Digon
Hotel Digon
Hotel Digon
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
Hotel Pinei
Hotel Pinei
Hotel Pinei
8.8 E mirë
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
3.7 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Alpin & Vital Hotel La Perla
Alpin & Vital Hotel La Perla
Alpin & Vital Hotel La Perla
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Hotel Ansitz Jakoberhof
Hotel Ansitz Jakoberhof
Hotel Ansitz Jakoberhof
8.8 E mirë
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
Residence Villa Stella
Residence Villa Stella
Residence Villa Stella
9.3 E shkëlqyer
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Kafe / Thaj kafeje
Hotel Ronce
Hotel Ronce
Hotel Ronce
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Italia, Ortisei
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Solariumi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Parkim falas
 • Parkimi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.