Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Puducherry, Indi

Puducherry
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 151 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
The Promenade
The Promenade
The Promenade
7.4 Mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Accord Puducherry
Accord Puducherry
Accord Puducherry
8.1 E mirë
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Le Pondy Beach & Lake Resort
Le Pondy Beach & Lake Resort
Le Pondy Beach & Lake Resort
7.7 Mesatare
Resort
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
7.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Villa Shanti - A Heritage Hotel
Villa Shanti - A Heritage Hotel
Villa Shanti - A Heritage Hotel
8.6 E mirë
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Shenbaga Hotel And Convention Centre
Shenbaga Hotel And Convention Centre
Shenbaga Hotel And Convention Centre
7.8 Mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
Club Mahindra Puducherry
Club Mahindra Puducherry
Club Mahindra Puducherry
7.9 Mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
13.9 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Ocean Spray Puducherry
Ocean Spray Puducherry
Ocean Spray Puducherry
8.1 E mirë
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
18.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
La Villa Puducherry
La Villa Puducherry
La Villa Puducherry
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
Mermaid Beach House
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
8.3 km
 • Frigorifer
 • Shërbimi i dhomës
 • Fotokopjuesi
K RESORT
Resort
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Asistent
 • Furgon i aeroportit
Rani Residency
Shtëpi e mysafirëve
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
2.4 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Zbardhja
 • Depozitimi i bagazheve
 • Shërbimi i dhomës
A Spacious And Private Home
A Spacious And Private Home
A Spacious And Private Home
Dhoma pushimesh
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
Pondicherry Executive Inn
Pondicherry Executive Inn
Pondicherry Executive Inn
8.7 E mirë
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.5 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
Anandha Inn
Anandha Inn
Anandha Inn
6.9 Më poshtë mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
4.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Kondicioner
The Dune Eco Village and Spa - Pondicherry
The Dune Eco Village and Spa - Pondicherry
The Dune Eco Village and Spa - Pondicherry
6.8 Më poshtë mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
16.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Hotel Le Royal Park
Hotel Le Royal Park
Hotel Le Royal Park
7.8 Mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Sunway Manor
Sunway Manor
Sunway Manor
8.3 E mirë
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Le Dupleix
Le Dupleix
Le Dupleix
7.8 Mesatare
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
Palais De Mahe - CGH Earth
Palais De Mahe - CGH Earth
Palais De Mahe - CGH Earth
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
The Windflower Resorts and Spa pondicherry
The Windflower Resorts and Spa pondicherry
The Windflower Resorts and Spa pondicherry
8.5 E mirë
Resort
Indi, Puducherry
Largësia nga qendra e qytetit:
6.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.