Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Munnar me pishinë për fëmijë

Munnar
hën, 10 qer — hën, 17 qer · 2 të rritur

Gjeti 34 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Pishinë për Fëmijë në Munnar në vitin 2024. Ne i zgjodhëm këto listime me kujdes, duke marrë parasysh (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, Klubin e Fëmijëve, Kujdesin e Mbrojtur për Fëmijët/aktivitetet, dhe qasjen në Pishinën për Fëmijë. Galeritë e imazheve përditësohen rregullisht me të rejat më të fundit. Ato janë përditësuar për herë të fundit më 8 prill 2024.
Munnar Tea Country Resort MTCR
Munnar Tea Country Resort MTCR
Munnar Tea Country Resort MTCR
Largësia nga qendra e qytetit:
6.8 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Karaoke
 • Kopsht
 • Mini-bar
 • Recepsion 24-orësh
 • Asistent
The Fog Munnar Resort & Spa
The Fog Munnar Resort & Spa
The Fog Munnar Resort & Spa
8.6 E mirë
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
9.1 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Devonshire Greens Leisure Hotel
Devonshire Greens Leisure Hotel
Devonshire Greens Leisure Hotel
8.0 E mirë
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
4.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
The Silver Tips
The Silver Tips
The Silver Tips
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
The Tall Trees
The Tall Trees
The Tall Trees
9.4 E shkëlqyer
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Kondicioner
The Leaf Munnar
The Leaf Munnar
The Leaf Munnar
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
9.1 km
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Recepsion 24-orësh
The Panoramic Getaway
The Panoramic Getaway
The Panoramic Getaway
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
7.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
Blackberry Hills Retreat & Spa
Blackberry Hills Retreat & Spa
Blackberry Hills Retreat & Spa
Largësia nga qendra e qytetit:
7.5 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
PLUM JUDY - THE LEISURE HOTEL
PLUM JUDY - THE LEISURE HOTEL
PLUM JUDY - THE LEISURE HOTEL
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Ashensor / Lift
 • Recepsion 24-orësh
Broad Bean Resort & Spa
Broad Bean Resort & Spa
Broad Bean Resort & Spa
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
6.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
The Cliff Resort Munnar
The Cliff Resort Munnar
The Cliff Resort Munnar
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
3.9 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
 • Zbardhja
Amber Dale Luxury Hotel & Spa Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
5.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Ashensor / Lift
Elixir Hills Suites Resort and Spa
Elixir Hills Suites Resort and Spa
Elixir Hills Suites Resort and Spa
7.5 Mesatare
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
8.5 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
Castillo De Woods
Castillo De Woods
Castillo De Woods
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
24.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Misty Mountain Resort
Misty Mountain Resort
Misty Mountain Resort
8.2 E mirë
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
Swiss County
Swiss County
Swiss County
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
7.0 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
 • Regjistrimi/checkout i shpejtë
 • Staf i shumëgjuhëshëm
Clouds Valley Hotel
Clouds Valley Hotel
Clouds Valley Hotel
7.0 Mesatare
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
1.7 km
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkimi
 • Këmbimi i valutës
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
Tea Valley Resort
Tea Valley Resort
Tea Valley Resort
7.7 Mesatare
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Makinë e tharjes së flokëve
Abad Copper Castle Resort
Abad Copper Castle Resort
Abad Copper Castle Resort
8.2 E mirë
Hotel
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
Westwood Riverside
Westwood Riverside
Westwood Riverside
Resort
Indi, Munnar
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.