Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Chail, Indi

Chail
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 15 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Mint Tarika Resort
Mint Tarika Resort
Mint Tarika Resort
8.0 E mirë
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Hotel Grand Sunset
Hotel Grand Sunset
Hotel Grand Sunset
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Recepsion 24-orësh
 • Mikpritje për kafshë
 • Depozitimi i bagazheve
 • Dhoma e konferencave
Hotel Ekant
Hotel Ekant
Hotel Ekant
8.4 E mirë
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Restorant
 • Kuzhinë
 • Shërbimi i larjes
 • Tavolinë udhëtimi
 • Objekte banketi
 • Dhoma e konferencave
 • Dhoma takimesh
Hotel Chail Residency
Hotel Chail Residency
Hotel Chail Residency
7.4 Mesatare
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Kopsht
 • Restorant
 • Dush
 • Furgon i aeroportit
 • Shërbimi i larjes
 • Zbardhja
 • Gjatësia e maleve
Chail Villas
Chail Villas
Chail Villas
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
4.3 km
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
 • Asistent
Fernhill Resort Chail
Fernhill Resort Chail
Fernhill Resort Chail
9.2 E shkëlqyer
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
2.3 km
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Restorant
 • Parkimi
 • Kafe / Thaj kafeje
 • Makinë e tharjes së flokëve
Maple Resort
Maple Resort
Maple Resort
8.2 E mirë
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
1.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Parkim falas
 • Parkimi
Ekant Retreat Resort
Ekant Retreat Resort
Ekant Retreat Resort
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
 • Furgon i aeroportit
Village Live In Resort Chail
Village Live In Resort Chail
Village Live In Resort Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kafe / Thaj kafeje
 • Recepsion 24-orësh
 • TV
Hotel Emerald Valley
Hotel Emerald Valley
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Kafe / Thaj kafeje
 • Recepsion 24-orësh
 • TV
 • Televizor kabllor / satelitor
 • Dush
 • Shërbimi i dhomës
Vue Magique Resorts & Camps
8.1 E mirë
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Parkimi
 • Kafe / Thaj kafeje
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
Hotel Jungle Livinn
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
4.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Blyni i Dartit
 • Tavolinë udhëtimi
 • Dhoma takimesh
 • Qendra Biznesi
 • Shërbimi i dhomës
Jungle Stays
Han
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Asistent
 • Tavolinë udhëtimi
 • Ecje
 • Dhoma takimesh
 • Fotokopjuesi
Mountain View Resort Chail
Mountain View Resort Chail
Mountain View Resort Chail
Resort
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Parkimi
 • Kafe / Thaj kafeje
 • ATM / Makinë e parasë
 • Makinë e tharjes së flokëve
OYO 14958 Hotel Purnima
Hotel
Indi, Chail
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.