Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Grenada

Shën Gjergji
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 56 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Sandals Grenada All Inclusive - Couples Only Resort
Sandals Grenada All Inclusive - Couples Only Resort
Sandals Grenada All Inclusive - Couples Only Resort
8.7 E mirë
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
7.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
Coyaba Beach Resort
Coyaba Beach Resort
Coyaba Beach Resort
8.1 E mirë
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
3.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Plazhi Futboll dhe Volejboll
 • Wi-Fi falas
True Blue Bay Resort
True Blue Bay Resort
True Blue Bay Resort
8.2 E mirë
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
6.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Radisson Grenada Beach Resort
Radisson Grenada Beach Resort
Radisson Grenada Beach Resort
7.5 Mesatare
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
3.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
Siesta Hotel St Georges
Siesta Hotel St Georges
Siesta Hotel St Georges
8.6 E mirë
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
4.0 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë golfi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Spice Island Beach Resort
Spice Island Beach Resort
Spice Island Beach Resort
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
3.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Calabash Luxury Boutique Hotel
Calabash Luxury Boutique Hotel
Calabash Luxury Boutique Hotel
10.0 E shkëlqyer
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
La Heliconia & Day Spa
La Heliconia & Day Spa
La Heliconia & Day Spa
7.4 Mesatare
Apartament
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
5.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Grooms Beach Villa & Resort
Grooms Beach Villa & Resort
Grooms Beach Villa & Resort
7.4 Mesatare
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
5.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Gem Holiday Beach Resort
Gem Holiday Beach Resort
Gem Holiday Beach Resort
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
4.3 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Laluna St Georges
Laluna St Georges
Laluna St Georges
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
5.1 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Kalinago Beach Resort
Kalinago Beach Resort
Kalinago Beach Resort
6.8 Më poshtë mesatare
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
4.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Maca Bana
Maca Bana
Maca Bana
9.2 E shkëlqyer
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
6.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Allamanda Beach Resort
Allamanda Beach Resort
Allamanda Beach Resort
9.0 E shkëlqyer
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
3.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Cabier Ocean Lodge
Cabier Ocean Lodge
Cabier Ocean Lodge
Apartament
Grenada, Mt Cassell Land Settlement
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Mount Cinnamon Resort
Mount Cinnamon Resort
Mount Cinnamon Resort
9.8 E shkëlqyer
Resort
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Fushë tenisi
 • Volejbolli
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Blue Horizons Garden Resort
Blue Horizons Garden Resort
Blue Horizons Garden Resort
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
4.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
The Relax Inn
The Relax Inn
The Relax Inn
8.1 E mirë
Hotel
Grenada, Shën Gjergji
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Furgon i aeroportit
 • Regjistrimi/checkout i shpejtë
Carriacou Grand View
Carriacou Grand View
Carriacou Grand View
Hotel
Grenada, Carriacou
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Këmbimi i valutës
 • Furgon i aeroportit
Green Roof Inn
Green Roof Inn
Green Roof Inn
6.0 Më poshtë mesatare
Hotel
Grenada, Carriacou
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.