Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Kaiserslautern, Gjermania

Kaiserslautern
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 25 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
SAKS Urban Design Hotel Kaiserslautern
8.1 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.8 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
ALCATRAZ Hotel am Japanischen Garten
ALCATRAZ Hotel am Japanischen Garten
ALCATRAZ Hotel am Japanischen Garten
8.0 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Parkimi
Hotel-Restaurant Barbarossahof
Hotel-Restaurant Barbarossahof
Hotel-Restaurant Barbarossahof
8.3 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
5.7 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
B&B Hotel Kaiserslautern
B&B Hotel Kaiserslautern
B&B Hotel Kaiserslautern
7.5 Mesatare
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.7 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
Hotel Barth
Hotel Barth
Hotel Barth
8.4 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Kafe / Thaj kafeje
Hotel Heymann
Hotel Heymann
Hotel Heymann
8.8 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Casino
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Kondicioner
Art Hotel Lauterbach
Art Hotel Lauterbach
Art Hotel Lauterbach
8.7 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Astra Hotel Kaiserslautern
Astra Hotel Kaiserslautern
Astra Hotel Kaiserslautern
8.5 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Internet i shpejtë
 • TV
 • Televizor kabllor / satelitor
 • Dhomat pa duhan
City Hotel Kaiserslautern
City Hotel Kaiserslautern
City Hotel Kaiserslautern
7.9 Mesatare
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Dhomat pa duhan
Burgschanke Kaiserslautern
Burgschanke Kaiserslautern
Burgschanke Kaiserslautern
8.1 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
4.8 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë tenisi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Blechhammer
Hotel Blechhammer
Hotel Blechhammer
8.2 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Best Western Hotel Kaiserslautern
Best Western Hotel Kaiserslautern
Best Western Hotel Kaiserslautern
7.9 Mesatare
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Hotel-Restaurant Frohlich
Hotel-Restaurant Frohlich
Hotel-Restaurant Frohlich
8.4 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Solariumi
 • Wi-Fi falas
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • ATM / Makinë e parasë
 • Makinë e tharjes së flokëve
Hotel Schweizer Stubb
Hotel Schweizer Stubb
Hotel Schweizer Stubb
8.3 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Ashensor / Lift
Hotel Hasselberg
Hotel Hasselberg
Hotel Hasselberg
7.6 Mesatare
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
3.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Kafe / Thaj kafeje
Kaiserslautern Apartment
Apartament
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
Stadthotel
Stadthotel
Stadthotel
8.8 E mirë
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
1.9 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Parkimi
Hotel Ari Kaiserslautern
Hotel Ari Kaiserslautern
Hotel Ari Kaiserslautern
7.6 Mesatare
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
4.9 km
 • Frigorifer
 • ATM / Makinë e parasë
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Depozitimi i bagazheve
 • Kopilak
 • Dhoma takimesh
 • Fotokopjuesi
Zimmer in Kaiserslautern
Homestay
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Biliardo
 • Biliardo
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Furgon i aeroportit
 • Blyni i Dartit
See Lord Hotel
See Lord Hotel
See Lord Hotel
Hotel
Gjermania, Kaiserslautern
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Casino
 • Frigorifer
 • ATM / Makinë e parasë
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Zonë e caktuar për duhan
 • Shërbimi i dhomës
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.