Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Bernkastel-Kues, Gjermania

Bernkastel-Kues
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 49 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Ferienwohnungen Villa Mosella
Apartament
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Saunë
 • Peshkimi
 • Zonë e caktuar për duhan
 • Ecje
LIFESTYLE Resort Zum Kurfursten
LIFESTYLE Resort Zum Kurfursten
LIFESTYLE Resort Zum Kurfursten
8.8 E mirë
Resort
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Parkimi
Burgblickhotel
Burgblickhotel
Burgblickhotel
8.5 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Restorant
 • Parkim falas
Hotel Doctor Weinstube
Hotel Doctor Weinstube
Hotel Doctor Weinstube
8.7 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Christiana's Wein & Art Hotel
Christiana's Wein & Art Hotel
Christiana's Wein & Art Hotel
8.4 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Binz
Hotel Binz
Hotel Binz
8.0 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
Gastehaus Am Schlossberg Bernkastel-Kues
Gastehaus Am Schlossberg Bernkastel-Kues
Gastehaus Am Schlossberg Bernkastel-Kues
8.6 E mirë
Shtëpi e mysafirëve
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Internet i shpejtë
Hotel Sankt Maximilian
Hotel Sankt Maximilian
Hotel Sankt Maximilian
8.6 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
Hotel Romischer Kaiser
Hotel Romischer Kaiser
Hotel Romischer Kaiser
8.4 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kafene/ditore
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
Hotel Dolce Vita Bernkastel-Kues
Hotel Dolce Vita Bernkastel-Kues
Hotel Dolce Vita Bernkastel-Kues
7.3 Mesatare
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Casino
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
Hotel-Restaurant Alt Cues
Hotel-Restaurant Alt Cues
Hotel-Restaurant Alt Cues
8.5 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Makinë e tharjes së flokëve
Hotel-Restaurant Moselblumchen
Hotel-Restaurant Moselblumchen
Hotel-Restaurant Moselblumchen
7.7 Mesatare
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
Marchenhotel
Marchenhotel
Marchenhotel
8.2 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kuti e sigurisë
Cafe Rosi
Cafe Rosi
Cafe Rosi
8.1 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkim falas
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
Wein- und Landhaus S A Prum
Wein- und Landhaus S A Prum
Wein- und Landhaus S A Prum
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Hotel Baren Bernkastel-Kues
Hotel Baren Bernkastel-Kues
Hotel Baren Bernkastel-Kues
7.9 Mesatare
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkimi
Moselhotel Weiskopf
Moselhotel Weiskopf
Moselhotel Weiskopf
7.9 Mesatare
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Parkimi
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Internet i shpejtë
 • TV
Alter Posthof Hotel Garni
Alter Posthof Hotel Garni
Alter Posthof Hotel Garni
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Ecje
Gasthaus Huwer
Gasthaus Huwer
Gasthaus Huwer
8.7 E mirë
Shtëpi e mysafirëve
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Parkimi
 • Internet i shpejtë
 • TV
 • Televizor kabllor / satelitor
 • Dhomat pa duhan
Gast-und Weinhaus Burkard
Gast-und Weinhaus Burkard
Gast-und Weinhaus Burkard
8.3 E mirë
Hotel
Gjermania, Bernkastel-Kues
Largësia nga qendra e qytetit:
1.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Internet i shpejtë
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.