Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Republika Çeke

Pragë
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 3249 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Grandior Hotel Prague
Grandior Hotel Prague
Grandior Hotel Prague
8.8 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Grand Majestic Plaza
Grand Majestic Plaza
Grand Majestic Plaza
8.7 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Residence Bologna
Residence Bologna
Residence Bologna
8.4 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kafene/ditore
Hotel Kings Court
Hotel Kings Court
Hotel Kings Court
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Casino
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
Hilton Prague Hotel
Hilton Prague Hotel
Hilton Prague Hotel
8.1 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Casino
 • Fushë golfi
 • Biliardo
Corinthia Hotel Prague
Corinthia Hotel Prague
Corinthia Hotel Prague
8.5 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Hotel Don Giovanni Prague
Hotel Don Giovanni Prague
Hotel Don Giovanni Prague
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
4.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
K+K Hotel Central
K+K Hotel Central
K+K Hotel Central
8.5 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Alcron Hotel Prague
Alcron Hotel Prague
Alcron Hotel Prague
8.9 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Majestic Plaza
Hotel Majestic Plaza
Hotel Majestic Plaza
8.7 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Grandium Prague
Grandium Prague
Grandium Prague
8.7 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Hotel Leon D'Oro Prague
Hotel Leon D'Oro Prague
Hotel Leon D'Oro Prague
8.9 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
 • Parkimi
 • Këmbimi i valutës
Art Deco Imperial Hotel
Art Deco Imperial Hotel
Art Deco Imperial Hotel
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Unitas Hotel
Unitas Hotel
Unitas Hotel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
 • Mini-bar
Hotel Meteor Plaza Prague
Hotel Meteor Plaza Prague
Hotel Meteor Plaza Prague
8.7 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
K+K Hotel Fenix
K+K Hotel Fenix
K+K Hotel Fenix
8.3 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
1.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Eurostars Thalia
Eurostars Thalia
Eurostars Thalia
8.8 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Hotel Leonardo Prague
Hotel Leonardo Prague
Hotel Leonardo Prague
8.6 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Hermitage Hotel Prague
Hermitage Hotel Prague
Hermitage Hotel Prague
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Fushë golfi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Elite Prague
Hotel Elite Prague
Hotel Elite Prague
8.6 E mirë
Hotel
Republika Çeke, Pragë
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.