Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Dongguan me diskoteka dhe nate.

Dongguan
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 23 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Klube Natë apo Diskoteka në Dongguan 2024. Kemi zgjedhur këto listime me kujdes, duke marrë në konsideratë (kushtetuar që është e mundur) vlerësime të fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe qasjen në zonën e valleve. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet më të fundit. Ato u përditësuan për herë të fundit më 8 prill 2024.
Regal Palace Hotel
Regal Palace Hotel
Regal Palace Hotel
8.2 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
16.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Karaoke
Grand Noble Hotel Dongguan
Grand Noble Hotel Dongguan
Grand Noble Hotel Dongguan
8.4 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
23.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Dongguan DongCheng International Hotel
Dongguan DongCheng International Hotel
Dongguan DongCheng International Hotel
9.3 E shkëlqyer
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
3.6 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Yihao International Hotel
Yihao International Hotel
Yihao International Hotel
8.6 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
26.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Good View Hotel Tangxia
Good View Hotel Tangxia
Good View Hotel Tangxia
8.4 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
39.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Casino
 • Fushë golfi
 • Fushë tenisi
Metropolitan Yiking Hotel
Metropolitan Yiking Hotel
Metropolitan Yiking Hotel
5.8
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
41.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Biliardo
 • Karaoke
South Grand China International Hotel
South Grand China International Hotel
South Grand China International Hotel
Largësia nga qendra e qytetit:
4.9 km
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kuti e sigurisë
Pullman Dongguan Forum
Pullman Dongguan Forum
Pullman Dongguan Forum
8.4 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
1.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Casino
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
Mels Weldon Dongguan Humen
Mels Weldon Dongguan Humen
Mels Weldon Dongguan Humen
7.5 Mesatare
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
23.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Grand Mercure Dongguan Humen
Grand Mercure Dongguan Humen
Grand Mercure Dongguan Humen
8.2 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
23.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Aerobiku në vend
 • Klube natë
 • Casino
 • Karaoke
The Exhibition International Hotel Dongguan
The Exhibition International Hotel Dongguan
The Exhibition International Hotel Dongguan
8.0 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
0.8 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hillview Golf Resort Dongguan Former Sofitel Dongguan Golf Resort
Hillview Golf Resort Dongguan Former Sofitel Dongguan Golf Resort
Hillview Golf Resort Dongguan Former Sofitel Dongguan Golf Resort
Largësia nga qendra e qytetit:
4.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë golfi
 • Qirrenti i biçikletave
 • Karaoke
Pullman Dongguan Changan
Pullman Dongguan Changan
Pullman Dongguan Changan
7.3 Mesatare
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
27.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
HJ International Hotel
HJ International Hotel
HJ International Hotel
8.8 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
12.7 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Dongguan Royal Garden Hotel
Dongguan Royal Garden Hotel
Dongguan Royal Garden Hotel
8.8 E mirë
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
20.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
Nile Villa International Hotel
Nile Villa International Hotel
Nile Villa International Hotel
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
3.3 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
Hotel Silverland
Hotel Silverland
Hotel Silverland
7.6 Mesatare
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
1.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Metropolitan Hotel Dongguan
Metropolitan Hotel Dongguan
Metropolitan Hotel Dongguan
5.2
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
35.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Castfast Hotel
Castfast Hotel
Castfast Hotel
Hotel
Kinë, Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
56.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
Fangzhong Sunshine Hotel Dongguan
Fangzhong Sunshine Hotel Dongguan
Fangzhong Sunshine Hotel Dongguan
Largësia nga qendra e qytetit:
12.9 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Biliardo
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.