Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Vankuverin me pishinë për fëmijë

Vankuverin
hën, 10 qer — hën, 17 qer · 2 të rritur

Gjeti 32 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Pishinë për Fëmijë në Vankuverin në vitin 2024. Ne i zgjodhëm këto listime me kujdes, duke marrë parasysh (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, Klubin e Fëmijëve, Kujdesin e Mbrojtur për Fëmijët/aktivitetet, dhe qasjen në Pishinën për Fëmijë. Galeritë e imazheve përditësohen rregullisht me të rejat më të fundit. Ato janë përditësuar për herë të fundit më 8 prill 2024.
The Sutton Place Hotel Vancouver
The Sutton Place Hotel Vancouver
The Sutton Place Hotel Vancouver
8.4 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
The St Regis Hotel
The St Regis Hotel
The St Regis Hotel
8.7 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Metropolitan Hotel Vancouver
Metropolitan Hotel Vancouver
Metropolitan Hotel Vancouver
8.7 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
The Fairmont Waterfront
The Fairmont Waterfront
The Fairmont Waterfront
8.3 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
The Listel Hotel Vancouver
The Listel Hotel Vancouver
The Listel Hotel Vancouver
8.4 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Coast Coal Harbour Hotel by APA
Coast Coal Harbour Hotel by APA
Coast Coal Harbour Hotel by APA
8.6 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
The Westin Bayshore Vancouver
The Westin Bayshore Vancouver
The Westin Bayshore Vancouver
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
3.6 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
The Fairmont Hotel Vancouver
The Fairmont Hotel Vancouver
The Fairmont Hotel Vancouver
8.5 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Hotel Le Soleil by Executive Hotels
Hotel Le Soleil by Executive Hotels
Hotel Le Soleil by Executive Hotels
8.5 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.7 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Hyatt Regency Vancouver
Hyatt Regency Vancouver
Hyatt Regency Vancouver
8.5 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kafene/ditore
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Pan Pacific Vancouver
Pan Pacific Vancouver
Pan Pacific Vancouver
8.3 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.9 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Georgian Court Hotel BW Premier Collection
Georgian Court Hotel BW Premier Collection
Georgian Court Hotel BW Premier Collection
8.7 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
1.9 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Fairmont Pacific Rim
Fairmont Pacific Rim
Fairmont Pacific Rim
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
3.0 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Delta Hotels Vancouver Downtown Suites
Delta Hotels Vancouver Downtown Suites
Delta Hotels Vancouver Downtown Suites
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.6 km
 • Biliardo
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkimi
Auberge Vancouver Hotel
Auberge Vancouver Hotel
Auberge Vancouver Hotel
8.7 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Biliardo
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Fusha shtërrime
Wedgewood Hotel & Spa
Wedgewood Hotel & Spa
Wedgewood Hotel & Spa
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.4 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Opus Hotel
Opus Hotel
Opus Hotel
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
1.6 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Shangri-La Vancouver
Shangri-La Vancouver
Shangri-La Vancouver
8.8 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Rosewood Hotel Georgia
Rosewood Hotel Georgia
Rosewood Hotel Georgia
8.8 E mirë
Hotel
Kanadaja, Vankuverin
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Kafene/ditore
Vancouver Marriott Pinnacle Downtown Hotel
Vancouver Marriott Pinnacle Downtown Hotel
Vancouver Marriott Pinnacle Downtown Hotel
Largësia nga qendra e qytetit:
3.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Parkimi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.