Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Koprivshtitsa, Bullgaria

Koprivshtitsa
hën, 1 kor — hën, 8 kor · 2 të rritur

Gjeti 27 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Red House Koprivshtitsa
Dhoma pushimesh
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
Gozbarov's Guest House
Gozbarov's Guest House
Gozbarov's Guest House
9.1 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
Guest House Bashtina Striaha
Guest House Bashtina Striaha
Guest House Bashtina Striaha
9.5 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Internet i shpejtë
Hadji Neikovi Guest Houses
Hadji Neikovi Guest Houses
Hadji Neikovi Guest Houses
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kuti e sigurisë
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Furgon i aeroportit
Dona Guest House - Horse Riding
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Internet i shpejtë
 • TV
Guest House Todorini kashti
Guest House Todorini kashti
Guest House Todorini kashti
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.0 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Family Hotel Bashtina Kashta
Family Hotel Bashtina Kashta
Family Hotel Bashtina Kashta
8.6 E mirë
Hotel
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Makinë e tharjes së flokëve
 • Recepsion 24-orësh
Chuchura Family Hotel
Chuchura Family Hotel
Chuchura Family Hotel
Hotel
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
Stoichkovata Kashta
Stoichkovata Kashta
Stoichkovata Kashta
9.1 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Denis Guest house
Denis Guest house
Denis Guest house
9.0 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkim falas
 • Internet i shpejtë
Hotel Rai Koprivshtitsa
Hotel Rai Koprivshtitsa
Hotel Rai Koprivshtitsa
Hotel
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Makinë e tharjes së flokëve
Guest House H Dzhogolanov
Guest House H Dzhogolanov
Guest House H Dzhogolanov
8.9 E mirë
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Parkim falas
 • Parkimi
Sarafova Guest House
Sarafova Guest House
Sarafova Guest House
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Hipja me kuaj
 • Pishinë
 • Peshkimi
 • Ecje
Guest House Tsenovi
Guest House Tsenovi
Guest House Tsenovi
8.4 E mirë
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Parkim falas
Family Hotel Kalina
Family Hotel Kalina
Family Hotel Kalina
Hotel
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Furgon i aeroportit
Mechta Guest House Koprivshtitsa
Mechta Guest House Koprivshtitsa
Mechta Guest House Koprivshtitsa
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Kopsht
 • Frigorifer
 • Mikrovale
 • Zonë e caktuar për duhan
Once upon a time Koprivshtitsa
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
 • Frigorifer
 • Parkim falas
Guest House Mavrudieva
Guest House Mavrudieva
Guest House Mavrudieva
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Parkim falas
 • Parkimi
 • Internet i shpejtë
 • Recepsion 24-orësh
Borimechkovata Kashta
Borimechkovata Kashta
Borimechkovata Kashta
Shtëpi e mysafirëve
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Internet i shpejtë
 • TV
Park Hotel Eagle Stone
Park Hotel Eagle Stone
Park Hotel Eagle Stone
8.7 E mirë
Hotel
Bullgaria, Koprivshtitsa
Largësia nga qendra e qytetit:
4.6 km
 • Biliardo
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Makinë e tharjes së flokëve
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.