UDHETIM I GATUAR GJATË GRUPEVE NË HOTELIN BAROS MALDIVE

UDHETIM I GATUAR GJATË GRUPEVE NË HOTELIN BAROS MALDIVE

Hotel Baros në një rast tjetër befasoi mysafirët e saj me një ofertë të veçantë për krucim gurmë. Një kënaqësi vërtet epikureiste. Mund të zgjidhni anijen tradicionale maleziane, doni, ose jahtën motorike.

UDHETIM I GATUAR GJATË GRUPEVE NË HOTELIN BAROS MALDIVE
UDHETIM I GATUAR GJATË GRUPEVE NË HOTELIN BAROS MALDIVE

Programi më romantik - "Kokteili i perëndimit" ose "Shampanja dhe kanape" zhvillohet në jahtin luksoz "Princesa 54". Në një periudhë prej 90 minutash, jahti është plotësisht në dispozicion tuaj, vetëm njëherë për ndërprerjen e pjatave do t'ju shqetësojë ndihmësi i pallatit. Të ndjeheni kur dielli rrëzohet në horizont dhe balonat luajnë në gotën e shampanjës - një kënaqësi e vërtetë në ujërat e qeta të Oqeanit Indian.

UDHETIM I GATUAR GJATË GRUPEVE NË HOTELIN BAROS MALDIVE

Në çdo ditë gjithashtu mund të porosisni programin "Një drekë për gurmanë", ku do t'ju ofrohet një meny me disa pjata të zgjedhura.

Dhe, sigurisht, nuk duhet humbur mundësinë për të ngrënë mëngjes në anijen "Numa", një anije tradicionale vela motorike doni. Paluba diellore në pjesën e përparme plotësohet me dhomën e ndenjjes, dhomën e gjumit dhe banjën me sistem kondicionimi. Këtu gjithashtu ju shërben një ndihmës me përmbajtje të vogël në anglisht.

Këto tri krucime të reja shtojnë orarin ekzistues. Kjo përfshin edhe zhytjen nën ujë përgjatë rërëve, vëzhgimin e delfinëve, dhe çdo lloj mundësie për dreka dhe darka.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.