Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.

Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.

Airbnb në bashkëpunim me zyrën turistike të Pekinit ka shpallur një konkurs të jashtëzakonshëm, çmimi kryesor i të cilit është një natë në Murin e Madh të Kinës. Për këtë rast, ata madje kanë organizuar një dhomë, e cila është luksoze: një krevat elegante me baldahin, mobilje elegante dhe një banjë. Megjithatë, mungon tavan, por kjo fare s'merr vlerë vendqëndrimit të fituesve, pasi në vend të tavolinës së zakonshme të bardhë mbi kokë do të kenë yje dhe qiellin e lartë të natës. Fituesi gjithashtu do të jepet me një darkë tradicionale, një biletë për një koncert dhe një master-class për kaligrafi.

Për të marrë pjesë në konkurs, duhet të shkruani një histori me temën "Pse sot është më e rëndësishme se kurrë më parë të thyhen barrierat ndërkulturore?" në faqen e internetit të platformës online. Aplikimet pranohen deri më 11 gusht. Në total do të ketë 4 fitues, të cilët do të kalojnë një natë në mure në periudhën nga 4 deri më 8 shtator.

Ndërsa për të parë "dhomën" mund ta bëni tani:

Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.
Si duket një hotel në Murin Kinez të Madh.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.