Shërbimi i parëndshëm: shërbimet në stilin e "50 hijeve të gri" ofrohen nga hoteli në Skocinë.

Shërbimi i parëndshëm: shërbimet në stilin e "50 hijeve të gri" ofrohen nga hoteli në Skocinë.

Boutique hotel Nira Caledonia ka vendosur të befasojë klientët e tyre dhe të shtojë pasion në jetën e tyre: ata ofrojnë shërbime në stilin e librit të njohur dhe filmit me të njëjtin emër "50 hijet e gri".

Hotel nënkuptohet të jetë në qendër të Edinburgut në Skocinë. Vizitorët tërhiqen nga vendi për shumë arsye: këtu ka peizazhe shumë të bukura, arkitekturë e vjetër, kuzhinë interesante dhe ngjyrat kombëtare nën tingujt e cekës. Dhe gjithashtu, natyrisht, viski.

Administrata e Nira Caledonia ka vendosur të shkojë më tej. Hotel offron një paketë shërbimesh për të rriturit. Në të përfshihet masažh, afrodiziakë dhe një set i plotë për lojëra dashurie në stilin e librit të E.L. James "50 hijet e gri". Përveç çdo gjëje që është përmendur, paketa përfshin qiri masažhi, dëllinj, vaj për banjë, dëborëzëra të buta, pëlhurë për lidhje, mbindje për sytë, maska, shkop me pjerëza dhe, natyrisht, cravatën e njohur të Christian Grey.

Kostoja e këtyre shërbimeve fillon nga 2,400 euro. Në paketën BDSM përfshihen dy netë në një suitë luksoze, atribute romantike (petale trëndafili, ikra, shampanjë, qershi në sheqer), si dhe një vauçer vlerë 550 euro, me të cilin mund të vizitoni restorantin e veçantë Blackwood's Bar & Grill, ku turistëve do t'u serviren pjata të ndryshme me afrodiziakë. Si alternativë, vauçerin mund ta përdorni në butikun e qendrës së juvelierisë Laing Edinburgh Jewellery.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.