Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Vendndodhja dhe shërbimet perfekte për tërë familjen

Resorti & Spa i Sheraton Maldives Full Moon është vendosur në një ishull privat të madh, Furanafushi, në Republikën e Maldivit, në një udhëtim 15-minutsh me anijen e shpejtë dhe të rehatshme të Sheraton, nga aeroporti ndërkombëtar i Malit. Kjo vendndodhje e lirëson prindërit nga shqetësimet lidhur me transferimin e gjatë dhe shpenzimet shtesë për fluturimin drejt ishullit. Vetëm një orë pas mbërritjes në vend, fëmijët tashmë po luajnë në Klubin e Udhëtimit të hotelit Sheraton Maldives. Dhe prindërit po shijojnë një darkë të mrekullueshme dhe pije pas një udhëtimi të shkurtër dhe të lehtë drejt ishullit.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Resorti i Sheraton Maldives është më i gjerë se shumica e ishujve maldivianë. Dhe ofron 176 dhoma të përshtatshme, dizajni i të cilave harmonizon bukurinë e ujit të bluar të oqeanit, plazhit të bardhë dhe gjelbërimit të pasur tropikal.

Sheraton Maldives mund të krenohet me një numër të madh restorantesh dhe bare, të përshtatur në mënyrë të përshtatshme në të gjithë ishullin, klubin e fëmijëve "Klubi i Udhëtimit të Sheraton", spa "the Shine Spa for Sheraton", e vendosur në një ishull të veçantë, si edhe tre pishina të hapura me ujë të ëmbël. Në këtë kurorët gjendet gjithçka për të bërë qëndrimin më të rehatshëm dhe interesant për të gjithë mysafirët dhe veçanërisht për familjet me fëmijë.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Emilio Fontini, menaxheri i përgjithshëm i Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa: "Çfarë dallon Sheraton Maldives nga resortet e tjera maldiviane, është marrëdhënia jonë e veçantë me familjet me fëmijë. Pas rinovimit, i përfunduar në vitin 2018, ne vërejmë një rritje të konsiderueshme të numrit të vizitorëve me fëmijë - si me foshnja, ashtu edhe me të rinj. Nuk është çudi - ne ofrojmë një gamë të gjerë të kategorive të akomodimit, edhe për familjet më të mëdha, qasje të rehatshme në plazh dhe lagunë, shërbime dhe programe argëtuese për fëmijët, si dhe një shumëllojshmëri e pashoqe në sportet ujore, që nuk krahasohet me hotelet e tjera. Të gjithë anëtarët e familjes mund të gëzojnë pushimin së bashku, duke mos u shqetësuar njëri tjetrin, falë vendndodhjes së përsosur të të gjitha zonave të aktiviteteve brenda territorit të hotelit. Grupmosha e vizitorëve tanë po zgjerohet gjithnjë e më shumë, pasi këndi ynë i parajsës përshtatet si për foshnjat, ashtu edhe për familjet që udhëtojnë me anëtarë të zgjeruar - me gjyshërit dhe gjyshërit".

Akomodimi

Në Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa tani dhomat janë ndarë në 10 kategori. Të gjitha kottage-at kanë dhomat e gjera, intimitet maksimal dhe qasje të rehatshme në plazh dhe lagunë. Të gjithë kottage-at kanë terraca, ku familjet mund të shijojnë pushimin nën hijen e gjelbërimit të pasur tropikal. Kottage me Pishinë - kjo është një kategori e re e dhomave në hotel, e orientuar kryesisht për familjet me fëmijë, ku edhe mysafirët më të vegjël mund të luajnë me siguri në pishinën e tyre private dhe të dalin në plazhin e bardhë të pastër.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Restorante dhe bare

Në ishull janë vendosur 7 restorante dhe bare. Kjo shumëllojshmëri e veçantë ofron mundësinë për vizitorët të shijojnë si hors d'oeuvres meksikane të thjeshta në tavolinat prej druri në rërë, ashtu edhe darkën konceptuale me pjata të kuzhinës maldiviane. Në qendër të ishullit është vendosur restorani Feast, i hapur për mëngjes dhe darkë me tavolinë lëvizëse. Darka është gjithmonë gatuar në kuadër të një kuzhine të caktuar botërore, çdo ditë ndryshe, gjë e cila është e ideale për të plotësuar preferencat gastronomike të tërë familjes. Për drekë, janë të hapur 5 bare dhe kafiteri, ku mund të hani plotësisht ose thjesht të pini një koktej me hors d'oeuvres. Menyja për fëmijë është e disponueshme në të gjitha restorantet. Familjeve do t'u interesojë oferta jonë me programin "All-Inclusive", veçanërisht për fëmijët.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Klubi i Fëmijëve

"Klubi i Udhëtimit të Sheraton" do të jetë i interesuar për fëmijët në moshën 4-12 vjeç. Çdo ditë, klubi organizon aktivitete në të gjithë kurorën - lojëra në plazh, masterklase gatimi ose artistike, garat në pishina nën përkujdesjen e specialistëve profesionistë të certifikuar. Për prindërit ka mundësi shkëlqyese për të pushuar pa u shqetësuar për komfortin dhe zënkat e fëmijëve."

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Experiencat e Dizajnuara për Familje

Sheraton Maldives — një parajse e qetë, si dhe një fushë loje. Në Spa Shine Spa për Sheraton, e vendosur në një ishull të veçantë, nënat me bijtë mund të shkojnë kohën së bashku duke shijuar procedurat e shëndetitëshë.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Për përkrah të dashamirësve të pushimit aktiv dhe adrenalinës, kurorți ofron një gamë të gjerë të sporteve ujore nga kompania Extreme Maldives: zhytje, parasejl, flyboard, windsurfing dhe madje edhe surf në lagunë, diçka që rrallë shihet në hotelet maldiviane.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.
Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Ne kurort kujdesemi edhe për argëtimin në mbasdite të vizitorëve tanë - mbrëmje tema-muzikore, festa sezonale, shfaqje filmash, kurse somelie, takime koktejlesh me menaxhimin në bregdet dhe shumë të tjera.

Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa - oferta perfekte për familjet.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.