Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Disa njerëz adhurojnë të lexojnë, ndërsa të tjerët gjatë leximit bien në gjumë, por të gjithë do t'u përshtatet një hoteli i ri, i cili është hapur jo kështu shumë kohë më parë në Tokio. Ky hotel, i stilizuar si një dyqan libra, është vendosur në katin e 7-të të një ndërtese në zonën Ikebukuro. Hotelit, i projektuar nga Makoto Tanihiri dhe Aiye Yoshida nga zyra Suppose Design Office, i premton të jetë vendi më i mirë për ata që duan të futen në shtrat me një libër të mirë dhe të flenë.

Dimensionet e "apartamenteve Kompakt" janë 205 x 85 cm, ndërsa vendi Standard - 205 x 129 cm. Çmimi i një dhoma për një natë do të lëvizë nga 32 deri në 50 dollarë SHBA. Në momentin e hapjes, vizitorëve të hotelit u ishin të disponueshme 1700 libra në gjuhën japoneze dhe anglisht, por në të ardhmen planifikohet të zgjerohet biblioteka deri në 3000 kopje.

Për udhëtarët që duan të lexojnë, në Tokio është hapur një vend i mrekullueshëm i ri.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Ne hotelin "Book and Bed" ka 1700 libra në gjuhën angleze dhe japoneze.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Rafti karrota me libra - një vend shumë interesant për të fjetur.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

"Apartamentet" janë të vogla, por çmimi për një natë është mjaft i arsyeshëm.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Në të ardhmen do të ketë rreth 3000 libra këtu.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Hotel "Book and Bed" ka tashmë hapur dyert e saj.


Në Tokio u hap një hotel i stilizuar si një librari. Një vend i mrekullueshëm!

Ndajeni këtë post me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.