Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Në një vend të vogël jug-amerikan si Kosta Rika, dy të tretat e territorit zënë pyjet tropikalë, të cilët mund të krenohen me një florë dhe faunë vërtet unike.

Bashkëshortët Erika dhe Matt Hogan thjesht u dashuruan në këtë vend dhe vendosën të vendoseshin përgjithmonë këtu. Kështu u krijua një vendbanim i tërë nëpër pema me emrin "Finca Bellavista".

Ai përbëhet nga shtëpi të vërteta nëpër pema.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Nga ballkoni hapet pamja drejt pyjeve dhe maleve.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Ishin herë pas here bashkëshortë që blenë 600 akre pyje, të destinuara për prerjen. Ata ruajtën pemët e çmuara dhe filluan të organizojnë banesat në mënyrë që të mos dëmtojnë bimët.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Të gjitha në brendësi të shtëpive janë bërë nga materiale ekologjike dhe, natyrisht, kudo janë vendosur rrjetat e mushkërive, pa të cilat nuk mund të jetohet në tropikë.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Dhoma e ndenjës standard. Në vend të tavolinës - një kofrë e lashtë.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Te shkosh nga një shtëpi në tjetrën mund të bëhet përmes një urdhri fikse.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Ka vendku vetem për të fluturuar me anë të erës.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Disa familje jetojnë këtu përherë. Në fotografi - kompleksi i shtëpizave të përbashkëta: salloni, banjot, vatra për zjarr. Energjia elektrike është e furnizuar vetëm këtu.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Perimet dhe frutat çdo banor i rrit vetë. Edhe në shtëpitë e mysafirëve ka kopshte, dhe secili mund të kujdeset për bimët.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Liqeni, në të cilin mund të bini me kapërcyerje nga shkëmbi.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Golubët vendas.

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Majmunët gjithashtu duan të hanë, duhet të ndajmë!

Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!
Në Kosta-Rikë gjendet një nga hotelet më ekzotike në botë!

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.