Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet

Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet

Hotel Quadrum ka formën e një piramide, dhe burimi i frymëzimit për krijuesit ishin malet. Ky krijim i pazakontë, i ndërtuar nga kontejnerë ngarkesash, është projektuar nga arkitektët Sandro Ramishvili dhe Irakli Eristavi. Hotel i ndërtuar në stil minimal, duket se përsërit peizazhet vendase, zbritje në kaskadë poshtë mali.

Ideja që është thelluar në këtë projekt është mbrojtja e mjedisit nga pasojat e dëmshme të veprimtarisë dhe pushimeve njerëzore. Në ndërtimin e hotelit, jo vetëm nuk u shkaktua dëm peizazhit, por u përdorën vetëm materiale ekologjike të prodhuara lokalisht. Quadrum është hoteli i parë butik në Gudauri Superiore, Gjeorgjia.

Vlen të theksohet se ky hotel duket thjesht mrekullueshëm dhe duket veçanërisht efektiv në afërsi.

Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet
Në Gjeorgji është ndërtuar një hotel nga kontejnerët e anijes, i frymëzuar nga malet

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.