Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Në hotelin Velassaru ata e dinë si të shkëputen vizitorët nga shqetësimet dhe problemet e tyre, procedurat unike të SPA-së lokale do të ndihmojnë vizitorët e hotelit me bazë nga yndyra baziliku i ëmbël. Ky lloj speca nuk përmban kafrën dhe është më i butë dhe më i sigurt për përdorim.

Pak nga makinacioni unik me yndyrë, duke përfshirë yndyrën esenciale të bazilikos, yndyrën natyrore të arrës dhe ekstraktin e aloes vera, e ngrit humorin, qartëson ndërgjegjjen dhe i jep lëkurës një pamje me barisht.

Për t'i shtuar makinacionit mund të përputhësohet procedura e pastrimit — "Ndriçimi i rërës", në të cilën fuqinë e yndyrës unike do ta shtojnë uji detar dhe rëra më e pastër e bregut të Maldivit.

Ceremonia e "lirimit" nga lodhja e qytetit të madh përfshin një masazh aromatik dhe një pije të pikantë me gjethe baziliku dhe lëng limoni. Pas të gjitha, banorët e arkipeletit Maldivian gjithmonë kanë përdorur për trajtim atë që ishte në dorë - rërë, shelgrat, uji detar, kokosit, gjethe palmash, si dhe shumë bimë dhe barishta të tjera. Për shembull, aloe trajton mirë lëkurën nga pikëpamja dhe djegiet e insekteve. Yndyra e kokosit eleminon thartësirën dhe irritimin. Ekstrakti i farave të rrushit ndihmon në humbjen e peshës. Efektin do ta ndjeni menjëherë pas procedurës së parë. gjatë saj mund të përdoren skrap me rërë, shkopinj bamboose ose thekë aromatike bimore. Procedura për dy persona do të pëlqehet çifteve dhe fillon me aplikimin e skrabit në trup. Burrave do t'u propozojnë një skrap që përmirëson qarkullimin e gjakut, ndërsa grave - me efekt të ringjalljes. Falë pastrimit të tillë të këndshëm dhe të dobishëm, lëkura do të bëhet e butë dhe do t'u përshtatet bukur një dëborë. Pas kësaj vjen pjesa kryesore e procedurës - masazhi. Specialistët vendor do të bëjnë gjithçka për të shpëtuar ju dhe trupin tuaj nga pasojat e stresit dhe ndikimet negative të jetës në një qytet të madh.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Mësimet e falas të jogës në Velassaru Maldives

Në kurrortin Velassaru Maldives janë njoftuar seancat e falas të grupit të jogës "Sunset Yoga" në plazhin e hotelit. Në qendrën SPA të Velassaru Maldives ofrohen klasa falas të jogës në nivelin "Sunset" tre herë në javë. Seancat e jogës "Sunset" zhvillohen në një zonë plazhi piktoreske e kthyer mirë në kurrort nga ora 17:30 deri në 18:30 tre ditë në javë.

Të gjithë vizitorëve të hotelit në këtë verë u ofrohet të përfshihen në procedurat shëndetësore me klasa grupore dhe falas të jogës në The Spa Velassaru Maldives.

Për të marrë një listë të plotë të procedurave dhe shërbimeve vizitoni seksionin e faqes:

Në rrugën tuaj në faqet e internetit, vlen të kushtoni vëmendje procedurës "SPA për dy". Ky është një program i veçantë, i përbërë nga procedurat e SPA-ve, i destinuar veçanërisht për një çift të mysafirëve të ri-martuar. Kompleksi Couple Bespoke është krijuar specifikisht për çifte të ri-martuar. Procedurat vijojnë njëra pas tjetrës për 2,5 orë.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Veprimi fillon me aplikimin e skrabit në trup. Për të — një skrap që përmirëson qarkullimin e gjakut. Për të — me efekt të ringjalljes.

Rezultati - lëkura bëhet e butë dhe elastike. Më pas, dëbora do të mbulojë më elegant. Pjesa kryesore e procedurës është masazhi. Qëllimi kryesor i masazhit është t'ju çliruar nga stresi dhe aspektet negative të jetës në një metropol. Teknika tradicionale maldiviane parashikon përdorimin e një masazheri specifik nga druri i kokosit.

Qendra SPA në Velassaru Maldives

Ishulli i vogël Velassaru Maldives ndodhet në atolli Male i Jugut. Nga aeroporti mund të arrini në një anijes komode rreth gjysmë ore. Kurrorti dallon për madhësinë e tij të vogël dhe për nivelin shumë të lartë të shërbimit. Këtu kushtohet një vëmendje e madhe që çdo minutë të jetë e mbushur me kënaqësi të vërtetë.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Dhe në vendin e parë ndër kënaqësi për trupin në kurrortin, me të drejtë merr vend qendra lokale e SPA-së. Njohja me të duhet të fillojë me hidromasazhin, i vendosur pikërisht mbi lagunën, ku duke qëndruar aty ju mund të kënaqeni jo vetëm me masazh nën ujë, por edhe me pamjen e mrekullueshme.
Menuja e SPA-së përfshin shumë procedura për fytyrën dhe trupin, të bazuar në teknikat e massageve klasike dhe lindore. Vëmendje të veçantë duhet t'i kushtohet ritualeve për dy persona.

Couple Bespoke do të pëlqehet çifteve të ri-martuar. Fillon me aplikimin e një skrabi të veçantë të zhvilluar (i ndryshëm për burra dhe gra), dhe pastaj vjen masazhi me një masazher të veçantë nga druri i kokosit. Kjo procedurë ndihmon në rrëzimin e plotë të ndjenjës së lodhjes.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Një ritual i efektshëm i Vinotherapie ju lejon të qëndroni në një gjendje të harmonisë për plot dy e gjysmë orë. Ai përfshin një skrap, masazh dhe përdorimin e një kremi të trupit të krijuar nga vreshti. Si rezultat, do të ndjeheni të relaksuar, të rinovuar dhe gati për sfida të reja!

Rituali i SPA-së Vinoterapia në Velassaru Maldives

Nga lartësia e një fluturimi zogu, kurrorti jeshil Velassaru Maldives ngjan si një pikë uji e gjatë. Vetëm 25 minuta me anijen nga aeroporti ndërkombëtar i Malit, ju do të gjeni veten në një parajsë të vërtetë, ku ka gjithçka për të harruar për shqetësimet dhe për të filluar të shijoni menjëherë pushimin. Së pari, vizitoni qendrën lokale të SPA-së. Paviljonët për masazh dhe procedura janë ndërtuar mbi një shkëmb në ujë, që ju lejon të relaksoheni nën zhurmën e valëve dhe frymëmarrjen e lehtë të briçit detar.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Në mesin e gjithë mangësisë së menuve të SPA-së, duhet të veçojmë ritalin Vinotherapie, që do t'ju lejojë të përjetoni një gjendje të kënaqësisë për dy orë e gjysmë në tërësi. Procedura përfshin skrap, masazh dhe paketim të trupit me përdorim të kozmetikës natyrale, e krijuar nga rrushi. Zbulimet moderne shkencore konfirmojnë se produktet e bukurisë bazuar në rrush janë të pasura me antioksidantë dhe parandalojnë plakjen e hershme. Dhe kjo do të thotë se pas kësaj procedure do të ndjeni veten të rinj, të rinovuar dhe të qetësuar!

Procedurat e reja të SPA-së në Velassaru Maldives

Hotel Velassaru Maldives po eksperimenton përsëri dhe ofron procedurat e reja të SPA-së, duke u frymëzuar nga mjekësia popullore maldiviane. Sipas ekspertëve, efekti më i relaksues i masazhit arrihet në breg të oqeanit, kur duart e terapistit lëvizin në ritmin e valëve, ndërsa një briç i lehtë rinfreskon trupin. gjatë procedurës mund të përdoren skrap me rërë, shkopinj bamboose ose thekë aromatike. Në recepsion do t'ju servirejnë me lëngun magjik noni, i cili është i njohur për veprimin e tij antioksidant, dhe do t'ju ofrojnë të plotësoni një anketë rreth shëndetit tuaj dhe preferencave. Gjithashtu, do të duhet të testoni dhe të zgjidhni yndyrën për procedurën. Kokosit, aloes, nga farat e rrushit, mango dhe shumë opsione të tjera, secila prej tyre është për të luftuar një problem të caktuar. Do të vlerësoni rezultatin e mrekullueshëm pas kryerjes së kursit! Megjithëse, në këtë rast, ju presin një surprizë e këndshme - një zbritje e mirë nga ekipi i Velassaru.

Kurorti Velassaru Maldives - ëndërrja e SPA-së, e shndërruar në realitet.

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.