Hotelet Constance ofrojnë mikpritësve milje ajrore në gusht dhe shtator.

Hotelet Constance ofrojnë mikpritësve milje ajrore në gusht dhe shtator.

Rrjeti i hoteleve Constance Hotels & Resort ofron udhëtarëve milja shtesë për rezervimin e dhomave në gusht dhe shtator.

Hotelet e rrjetit Constance Hotels & Resort, të vendosura në ishujt e bukur të Oqeanit Indian - Mauritius, Ishujt Sejshel, Maldivet, Madagaskari dhe Zanzibari, ofrojnë pjesëmarrësve të programit Kris Flyer dhe PPS Club të linjave ajrore Singapor ashpër fitimin e dyfishit të miljave për rezervimin e dhomave ose vilave në gusht dhe shtator, për çdo periudhë deri në fund të dhjetorit.

Hotelet Constance ofrojnë mikpritësve milje ajrore në gusht dhe shtator.
Hotelet Constance ofrojnë mikpritësve milje ajrore në gusht dhe shtator.

Për të fituar miljat e shtuara, do të duhet të rezervoni një dhomë në hotel, duke kontaktuar zyrën qendrore të Constance Hotels & Resort ose në faqen zyrtare të kompanisë hoteliere. Udhëtarët do të kërkohen të japin detajet e kartës së vlefshme PPS Club ose Kris Flyer gjatë rezervimit dhe regjistrimit në hotel. Miljat e dhuruara mund të përdoren brenda një viti nga momenti i rezervimit. Ata lehtë mund të përdoren për të paguar fluturimin, dhe gjithashtu mund të dhurohen për bamirësi.

Hotelet Constance ofrojnë mikpritësve milje ajrore në gusht dhe shtator.

Constance Hotels & Resort - është një rrjet i hoteleve të klasit të lartë, të vendosur në ishujt më të bukur të Oqeanit Indian dhe ofrojnë shërbime të ndryshme - nga restorante me kuzhinë të lartë deri te SPA me procedurat restauruese dhe fusha golfi.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.