Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Nishiyama Onsen Keiunkan — hoteletë më e vjetër në botë, e cila ndodhet në fshatin japonez Hayakawa. Themeluar në vitin 705, hoteli feston ditëlindjen e tij të 1311. Për të theksuar gjatësinë e këtij kohë ku një familje e vetme ka qenë në pronësi të këtij hoteli, që prej 52 brezash!

Përveç kësaj, gjatë 13 shekujve të ekzistencës së hotelit, ai ka mbyllur disa herë vetëm për riparime. Rikonstruksioni i fundit ka ndodhur këtu në vitin 1998. Ambientet në Nishiyama Onsen Keiunkan janë një reflektim i stilit tradicional japonez në kombinim me të gjitha komoditetet moderne të nevojshme. Por nuk do gjeni televizor ose internet: gjithçka në hotel është orientuar drejt të siguruarit të kushteve ideale për pushimin e shpirtit dhe mendjes.

Pamja nga jashtë.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Karakteristika kryesore e hotelit - banjat e nxehta, të furnizuara nga burime të nën-tokës.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Hotel nënshtrihet në një luginë malore, kështu që nga të gjitha dritaret hapet pamja drejt maleve.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Në menynë - pjata tradicionale japoneze.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Shtëpia ngrohet me ndihmën e burimeve të nxehta, të gjithë uji në hotel vjen atje. Edhe një fontan ka te hyrja.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Akrepi i dytë brenda në shtëpi.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Ne hotel ka 35 dhoma, të gjitha të mobiluara në stilin tradicional japonez. Në çdo dhomë kanë qëndruar në kohën e tyre perandorë, udhëheqës ushtarakë dhe samuraj.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Këtu vijnë për të pushuar larg zhurmës informative dhe për të qëndruar vetëm me veten.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Në disa dhoma ka dalje në një pishinë guri individuale. Dhe ata që kanë mjaftuar me të notuarin, mund të qëndrojnë në saunë.


Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Hotel unik japonez që ka mbi 1300 vjet!

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.