Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.

Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.

Hotel "Ryanggan" - krenaria e kryeqytetit të Koreas Veriore, madje ai edhe konsiderohet si një hotel me 6 yje. Por, duket se koncepti i hoteleve të para klasës dhe të luksoze në KND ndryshon pak. Shumica e turistëve që kanë vizituar këtu kanë vlerësuar nivelin e shërbimit dhe gjendjen e hotelit si "mesatare" ose "e keqe". Disa nga mysafirët nuk kanë fshehur befasinë e tyre, duke treguar për instalacionin shumë të keq në dhomat, kabllot e dalë nga dysheme, problemet me instalimet sanitare dhe krevatët shumë të pahijshme. Përveç kësaj, hoteli nuk ka një faqe interneti, kështu që është e pamundur të merrni informacion rreth tij me kohë. Dhe për të rezervuar një dhomë, mund të bëni këtë përmes udhëzuesve gjatë ekskursionit ose drejtpërdrejt në pultin e regjistrimit. Megjithatë, sipas fjalëve të turistëve, "Ryanggan" shfaq shumë mirë atmosferën vendase dhe jetën e banorëve lokalë.

Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.
Hotel me 6 yje në mënyrën koreano-veriore.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.