Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga është një hotel i shkëlqyer i vendosur në mënyrë të rehatshme vetëm 30 minuta larg Moskës, në një drejtim të populluar në perëndim-veri, pranë autostradës së Re Novorizh.

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Hilton Garden Inn Moscow New Riga vërtet kujdeset për mysafirët e saj dhe është gjithmonë gati të ofrojë një spektër të gjerë të shërbimeve në nivelin më të lartë. Shërbimi i përsosur, i cili përmbush të gjitha standardet e markës Hilton Garden Inn, nuk do të zhgënjejë as klientët më të kërkuar dhe të përvojuar. Këtu mysafirët e hotelit mund të shijojnë pushimin në dhomat e ndriçuara dhe të gjera, rikuperojnë fuqitë gjatë natës duke pushuar në shtratët ortopedike të veçanta të dizajnuara për këtë markë. Stafi i hotelit pranon se gjithçka këtu është e orientuar drejt tejkalimit të pritjeve të mysafirëve.

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Në hotelin tonë ju do të gjeni internet me shpejtësi të lartë dhe qendrë biznesi 24 orë, qendër fitnessi e pajisur me pajisje moderne, dhe shërbim të shkëlqyer në restorantin Garden Grille. Qëndrimi në Hilton Garden Inn Moscow New Riga premton të jetë aq i shkëlqyeshëm dhe impresiv, saqë këtë pushim ju nuk do ta harroni kurrë dhe do të dëshironi të ktheheni këtu në çdo rast të mundshëm.

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Në hotelin Hilton Garden Inn Moscow New Riga do të përfitoni nga kënaqësia jashtëzakonisht eksperiencë nga pishina me hidromasazh, si dhe do të relaksoheni në saunën finlandeze dhe hamamin turk. Dhe për dashamirët e natyrës dhe pushimit aktiv, në territorin e gjerë përreth janë organizuar zona ecjeje, pemë gjatështruar për pushim dhe garë barbeky, liqen, si dhe fusha loje sportive dhe për fëmijë.

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Përveç kësaj, hoteli ofron 7 salla konferencash të gjera me kapacitet nga 25 deri në 260 mysafirë. Ato janë të pajisura me gjithçka që është e nevojshme, prandaj janë ideale për zhvillimin e konferencave, bisedave dhe takimeve biznesore.

Hotel Hilton Garden Inn Moscow New Riga - një vend i krijuar për lumturinë dhe komfortin!

Një shtesë e këndshme për të gjithë është fakti që Hilton Garden Inn Moscow New Riga merr pjesë në programin e besueshmërisë Hilton HHonors®, që ju lejon të grumbulloni pikë dhe milje njëkohësisht.

Ndani këtë postim me miqtë tuaj dhe mësoni më shumë për Hilton Garden Inn Moscow New Riga!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.