Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Shkruan blogeri Stanislav Kaznov:

Pushimi në Herceg Novi më pëlqeu më shumë se çdo gjë tjetër në gjithë bregdetin e Malit të Zi. Zhytjet shumë të rehatshme në ujë për fëmijët, prania e lëndës së shëndetshme në fund në zona të veçanta të bregdetit, ajri i shkëlqyer dhe shumë faktorë të tjerë, falë të cilëve, nëse do të kthehem në det në Mal të Zi, do të jetë në Herceg Novi.

Pas mbërritjes në Tivat, duhet të kaloni rreth 2 kilometra dhe të gjeni stacionin e autobusëve, ku të merrni biletën për autobusin e linjës drejt Herceg Novit. Autobusi të shpejton shumë bukur dhe këndshëm me tragetin nëpër grykë, duke kursyer kohë të shumtuar në udhëtim.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Peizazhi klasik i Bokës-Kotorr...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Udhëtarët dalin nga mjete të transportit automobilistik dhe shikojnë pamjet gjatë gjithë udhëtimit, marrin frymë ajër të ngrohtë detar...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Trageti i kundërt.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Arritim, pushim dhe pastaj ecim përpara - të shkojmë për një shëtitje... Një rrugë tipike në Herceg Novi. Këndëza janë mjaft të rëzuar pothuajse kudo.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Strolli drejt qytetit të vjetër.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Dhe pastaj duhet të shkoni në kodra. Mendoj se është më mirë të planifikoni një shëtitje të tillë drejt mbrëmjes.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Kulla me orë konsiderohet si atraksioni kryesor i qytetit të vjetër.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Në qytet ka një numër të konsiderueshëm kishash dhe kishëzash të vogla.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Pamjet panoramike, që shfaqen nga pikat e larta e shikuar, bëjnë t'ju ndaloni dhe të shikoni hollësi...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Bimore ka një shumëllojshmëri të madhe.... nga lulet deri te kaktuset e të gjitha formave dhe llojeve.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Kam vënë re një formë interesante në tubacione.... Pothuajse tek të gjithë....

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Këto detaje të këndshme gjithmonë më gëzojnë sytë...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Sallon bukurie "Natasha".... Në fakt, rusët këtë vit nuk i vura praktikisht re...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Njoftimet mortore.

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Si ata dalin, ende nuk e kam kuptuar...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Ajri i butë, me pisha...

Herceg Novi - një kurort i trajtimit me lëngje dhe balta në Golfin e Kotorit.

Si një vend për pushime familjare në çmime të kënaqshme, ju sugjeroj...

Fotografitë dhe teksti - Burimi

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.