Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.

Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.

Nëse po kërkoni diçka më shumë se një vend për të fjetur dhe për tualet, atëherë shikoni hotelin e ri The 5 Million Star Hotel në Islandë. Dhomat e tij të pazakonshme janë të bëra në formë baloni: mure dhe tavan transparente. Një mundësi e pabesueshme për të kaluar natën mes natyrës së egër! Vetëm ju, pemë të borësura dhe pesë milion yje.

Hotel-baloni është hapur posaçërisht për vëzhgimin e gjelbërimit verior.

Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.
Foto e një hoteli të pazakontë me formë fike, i cili është hapur në Islandë.

Siç tregoi pronari i hotelit, Robert Robertsoun, një nga turistët e shtyu atë drejt një ideje të tillë interesante. Në atë kohë, Robert kishte planifikuar udhëtime në Islandë për udhëtarët. Njëherë, një klient i telefonoi, i cili ishte ngjitur në një kodër duke pritur gjelbërimin verior dhe ishte ftohur deri në murrma: "Robert, kjo është paqartësi. Unë po ftohem deri në vdekje këtu (ai, mbase, nuk ishte veshur mjaft nxehtë). Ju, a keni ndonjë hotel ku unë mund të thjesht të fle në një krevat të ngrohtë dhe të shikoj gjelbërimin verior përmes një çati qelqi?".

Dhe Robertsson vendosi të hapë një hotel të tillë.

Në hoteli-balon është i ngrohtë dhe i qetë, është një nga mënyrat më të mira për të vëzhguar gjelbërimin verior në komoditet. Dhomat janë mirë ngrohur, dhe pranë tyre ka një kuzhinë dhe një banjë.

The 5 Million Star Hotel ndodhet rreth një ore larg me makinë nga Reykjavik. Çmimi për një natë nën yjet ndryshon nga 250 deri në 300 dollarë.

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.