23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Kush do të kontestojë se plazhi është vendi më i mirë në botë për pushim dhe rikuperim, për forcat fizike dhe emocionale. Pse tjetër mund të ndihmojë në relaksim ashtu si rërë e ngrohtë nën këmbë dhe zhurma e butë e valës rrotulluese, e ngjashme me një kendësh? Sot ne dëshirojmë të ju tregojmë 23 plazhe absolutisht të mahnitshëm që mund të mburrët me to India e largët dhe misterioze India.

Plazhi Radhanagar në ishullin Havelock, Ishujt Andaman

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Tarkarli në rajonin Sindhudurg, Maharastra

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Ishulli Kavaratti në Lakshadweep

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Varkala në Trivandrum, Kerala

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Dhanushkodi në Ishullin Pamban, Tamil Nadu

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Rishikonda, Vishakhapatnam, Andhra Pradesh

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Puri në shtetin Odisha

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Paradajz, zall Çhunnambar, Puducherry

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Marari në rrethin e Alappuzha, shteti Kerala

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Agonda, Kanakona, Goa

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Mandrem, Verior Goa

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Cola-Beach, Jugore Goa

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Muzhappilangad, Kerala

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Kovalam në qytetin Thiruvananthapuram, Kerala

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Om, Gokarna, Karnataka

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Benaulim, Jugore Goa

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Kapu, Udupi, Karnataka

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Ganpatipule në bregdetin Konkan, Maharastra

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Cherai në Paravur Taluk, Kerala

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Plazhi Palolem në Kanakona, Goa

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Mahabalipuram në rajonin Kanchipuram, Tamil Nadu

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Forti Diu, Damani dhe Diu

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Auroville në Puducherry

23 plazhe të mrekullueshme që në të vërtetë ekzistojnë në Indi.

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.