20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

Ky hotel, i quajtur Macalister Mansion, ndodhet në ishullin malezi Penang. Ai me të drejtë është hoteli i vetëm në Malajzi që ka statusin e një hoteli butik designer: interierët, dekorimi dhe detajet e secilës pjesë të ambienteve janë të mahnitshme dhe shumë të pazakonshme!

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

20 foto të një hoteli të pazakontë në Malajzi

Ndani këto foto të mahnitshme me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.