12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

       Për disa vite fotografi nga Mynihu, Bernhard Lang, gjatë pushimeve në bregun e Detit Adriatik në Itali, u befasua nga shumëllojshmëria e pamjes së plazheve të hoteleve të ndryshme. Pak kohë më vonë, fotografi vizitoi përsëri këtë vend, por këtë herë ai fotografonte bregun midis Ravenës dhe Riminit nga ajri. Vlen të theksohet se Langu është i njohur për fotografitë e tij "ajrore" të zonave të ndryshme në Gjermani. Nga lartësia e fluturimit të zogut, ai bën fotografi të miniera të qymyrit, lagjeve rezidenciale dhe objekteve industriale.

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

12 foto fantastike të plazheve italiane nga lartësia e fluturimit të zogut

    

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.