11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Natyrisht, ne e dimë që pothuajse çdo hotel mund të duket mjaft e çuditshëm dhe dyshimtare në orën 2 të natës. Por ne kemi përgatitur një listë me 11 hotele, që duket shumë e çuditshme në çdo kohë të ditës, forma dhe koncepti i tyre në disa raste thjeshtë trondit. Ju nuk mund të imagjinoni se sa hotele e pazakonta ekzistojnë në planetin tonë!

CasAnus

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Stekene, Belgjikë.

Duhet të thuhet se ky hotel belg është ndërtuar me një formë të anuzit konik? Projekti është krijuar nga arkitekti holandez Jup Van Lishout.

Dromen Aan Zee

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Harlingen, Holandë.

Ky është një seri holandeze e dhomave të hotelit të organizuara brenda një skafandri shpëtimi, një fari deti ose një kran porti. Ata janë rindërtuar dhe kthyer në dhoma të rehatshme me të gjitha kushtet moderne.

Pengheng Space Capsules Hotel

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Shenzhen, Kinë.

Ky hotel futuristik me dhoma të vogla dhe tarifa shumë të ulëta shërbimin e ka pothuajse të plotësuar nga robotët.

Palacio de Sal

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Salar de Uyuni, Bolivia.

Hotelu, i vendosur në qendër të një nga lagunave më të mëdha të kripës në planet, është ndërtuar rreth 1 milion tulla nga kripë e pastër. Mbrojtja e brendshme dhe interieri (nga karriget deri te shtratët) janë gjithashtu të bëra nga kripë.

Kolarbyn Eco-Lodge

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Skinskatteberg, Zvicer.

Kjo është një seri kabinash të mbuluara me bar, të vendosura në mes të pyllit, ku nuk ka energji elektrike dhe ujë të rrjedhshëm. Por çdo njëra ka një oxhak të vetin, kështu që ju saktësisht nuk do të ngeleni të ftohtë.

Dog Bark Park Inn

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Cottonwood, Ajdaho, SHBA.

Një nga atraksionet më të çuditshme të rrugës në Amerikë - një hotel në formë të një qenushi të madh.

Free Spirit Spheres

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Britania Kolumbi, Kanada.

Dukej se për krijimin e këtyre tre dhomave sferike, të varura në pemë në mes të pyllit, autoren e ka frymëzuar «Ylli i Vdekjes» nga «Luftërat e Yjeve». Për secilën prej tyre, ndoshta të jetë e njëjtë, ka një emër të vet — Ivy, Erin dhe Melody. Në kohëra të erërave, dhomat e të çuditshmit hotel lëvizin.

Tianzi Hotel

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Dandong, Kinë.

Brenda këtij hoteli, ai ndryshon pak nga çdo tjetër, por sapo të dilni jashtë, do të vëreni se është ushqyer me statuja gigante të Fu, Lu dhe Shu — perëndive kinezë të begatisë, statusit dhe gjatësisë së jetës.

Lizzie Borden Bed & Breakfast

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Fall River, Massachusetts, SHBA.

Nëse keni ëndërruar ndonjëherë të qëndroni në një shtëpi ku kanë ndodhur dy vrasje të rënda, atëherë kjo ish-rezidencë e Lizzie Borden, e cila kishte vrarë prindërit e saj këtu, është pikërisht për ju. Shtëpia është bërë atraksioni kryesor i qytetit dhe është transformuar në një hotel me foto të tmerrshme nga vendi i krimit, që do ta ftojnë gjakun të akull. Këtu mund të merrni një nga 8 dhomat, duke përfshirë dhomën ku u gjetën trupat e prindërve të Lizzie-s.

Panda Inn

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Emei Shan, Kinë.

Të gjitha 32 dhomat e këtij hoteli të jashtëzakonshëm janë plotësisht të mbushura me temën e pandave. Punë arti, krevate, enë pjate — gjithçka këtu falëndon ursinë e zi dhe të bardhë. Edhe personeli i hotelit punon ekskluzivisht në kostume panda.

Clown Motel

11 hotelet më të çmendura në botë, të cilat kur i shikon, fjalët të mbeten pa zë.

Tonopah, Nevada.

Nëse mendoni se nuk ka asgjë më të çuditshme se një hotel në formë të anuzit, atëherë hedhini një sy në këtë hotel, i cili ndodhet pranë një varri dhe i mbushur plot me aksesorë klovnesh. Në murat e sallës së pritjes këndohet pupla e klovnëve, kudo ndodhen manekenë klovnësh në madhësi natyrale, pikturat me klovnë dekorojnë muret mbi shtratët.

Ndani këtë postim me miqtë tuaj!

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.