Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Bruges me pishinë për fëmijë

Bruges
hën, 10 qer — hën, 17 qer · 2 të rritur

Gjeti 45 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Pishinë për Fëmijë në Bruges në vitin 2024. Ne i zgjodhëm këto listime me kujdes, duke marrë parasysh (ku është e mundur) vlerësimet e fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, Klubin e Fëmijëve, Kujdesin e Mbrojtur për Fëmijët/aktivitetet, dhe qasjen në Pishinën për Fëmijë. Galeritë e imazheve përditësohen rregullisht me të rejat më të fundit. Ato janë përditësuar për herë të fundit më 8 prill 2024.
Grand Hotel Casselbergh Bruges
Grand Hotel Casselbergh Bruges
Grand Hotel Casselbergh Bruges
9.2 E shkëlqyer
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Dukes' Palace Brugge
Hotel Dukes' Palace Brugge
Hotel Dukes' Palace Brugge
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Hotel Navarra Brugge
Hotel Navarra Brugge
Hotel Navarra Brugge
8.8 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
 • Kafe / Thaj kafeje
Hotel Ter Brughe
Hotel Ter Brughe
Hotel Ter Brughe
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
 • Ashensor / Lift
Flanders Hotel
Flanders Hotel
Flanders Hotel
8.3 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
Crowne Plaza Hotel Brugge
Crowne Plaza Hotel Brugge
Crowne Plaza Hotel Brugge
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.1 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
Martin's Relais
Martin's Relais
Martin's Relais
8.5 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.5 km
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Grand Hotel Normandy
Grand Hotel Normandy
Grand Hotel Normandy
8.8 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.7 km
 • Bar / Lounge
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
Hotel Aragon Bruges
Hotel Aragon Bruges
Hotel Aragon Bruges
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
Hotel The Peellaert Brugge Centrum Adults only
Hotel The Peellaert Brugge Centrum Adults only
Hotel The Peellaert Brugge Centrum Adults only
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
Hotel Jan Brito - Small Elegant Hotels
Hotel Jan Brito - Small Elegant Hotels
Hotel Jan Brito - Small Elegant Hotels
8.3 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
De Tuilerieen - Small Luxury Hotels of the World
De Tuilerieen - Small Luxury Hotels of the World
De Tuilerieen - Small Luxury Hotels of the World
9.0 E shkëlqyer
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Këmbimi i valutës
The Pand Hotel - Small Luxury Hotels of the World
The Pand Hotel - Small Luxury Hotels of the World
The Pand Hotel - Small Luxury Hotels of the World
8.9 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Kopsht
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
Rosenburg Hotel Brugge
Rosenburg Hotel Brugge
Rosenburg Hotel Brugge
8.5 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Qirrenti i biçikletave
 • Kopsht
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Kuti e sigurisë
Hotel Prinsenhof
Hotel Prinsenhof
Hotel Prinsenhof
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
 • Ashensor / Lift
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
Hotel Portinari Bruges
8.4 E mirë
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Kafene/ditore
Hotel De Orangerie - Small Luxury Hotels of the World
Hotel De Orangerie - Small Luxury Hotels of the World
Hotel De Orangerie - Small Luxury Hotels of the World
9.1 E shkëlqyer
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.2 km
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Mini-bar
 • Parkimi
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel Montanus
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.6 km
 • Bar / Lounge
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Mini-bar
Hotel De Castillion - Small Elegant Hotel
Hotel De Castillion - Small Elegant Hotel
Hotel De Castillion - Small Elegant Hotel
9.5 E shkëlqyer
Hotel
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.4 km
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Parkimi
 • Kuti e sigurisë
B&B Number 11 Exclusive Guesthouse
B&B Number 11 Exclusive Guesthouse
B&B Number 11 Exclusive Guesthouse
9.3 E shkëlqyer
Shtëpi e mysafirëve
Belgjika, Bruges
Largësia nga qendra e qytetit:
0.3 km
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
 • Wi-Fi
 • Frigorifer
 • Mini-bar
 • Kafe / Thaj kafeje
 • Makinë e tharjes së flokëve
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.