Qyteti, Shteti ose Hotel
Regjistrimi
Blerja
Vizitorët
Të rritur
Zgjidhni një datë
loaderpo ngarkohet

Hotele në Manama me diskoteka dhe nate.

Manama
hën, 8 kor — hën, 15 kor · 2 të rritur

Gjeti 28 hotele

Rendit sipas:
 • popullariteti
 • vlerësimeve
 • çmimet
 • yjet
Datat janë jashtë datës për ofertat dhe çmimet më të fundit - ju lutemi përditësoni datën tuaj të regjistrimit
Zbuloni zgjedhjen tonë të hoteleve më të mira me Klube Natë apo Diskoteka në Manama 2024. Kemi zgjedhur këto listime me kujdes, duke marrë në konsideratë (kushtetuar që është e mundur) vlerësime të fundit të vizitorëve, vendndodhjen, llojin e akomodimit, çmimet, disponueshmërinë e datave, dekorin, dhe qasjen në zonën e valleve. Galeritë e imazheve dhe çmimet rifreskohen rregullisht me përditësimet më të fundit. Ato u përditësuan për herë të fundit më 8 prill 2024.
The Westin City Centre Bahrain
The Westin City Centre Bahrain
The Westin City Centre Bahrain
8.5 E mirë
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
4.3 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Qirrenti i biçikletave
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Juffair Gate Hotel
Juffair Gate Hotel
Juffair Gate Hotel
6.4 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Ramee Grand Hotel & Spa
Ramee Grand Hotel & Spa
Ramee Grand Hotel & Spa
6.9 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
5.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Elite Crystal Hotel
Elite Crystal Hotel
Elite Crystal Hotel
7.9 Mesatare
Apartament i shërbimeve të furnizuesit
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Golden Tulip Bahrain
Golden Tulip Bahrain
Golden Tulip Bahrain
6.8 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Al Safir Hotel & Tower
Al Safir Hotel & Tower
Al Safir Hotel & Tower
7.1 Mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Baisan International Hotel
Baisan International Hotel
Baisan International Hotel
5.5
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Shënjestër
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
Crowne Plaza Bahrain
Crowne Plaza Bahrain
Crowne Plaza Bahrain
8.0 E mirë
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
3.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Fushë tenisi
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
Atiram Premier Hotel
Atiram Premier Hotel
Atiram Premier Hotel
7.6 Mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.8 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Diva Hotel Manama
Diva Hotel Manama
Diva Hotel Manama
7.4 Mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
Pars International Hotel
Pars International Hotel
Pars International Hotel
7.6 Mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Ramee Palace Hotel
Ramee Palace Hotel
Ramee Palace Hotel
6.5 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.4 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kondicioner
Ramee International Hotel
Ramee International Hotel
Ramee International Hotel
8.8 E mirë
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Bar / Lounge
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
 • Kondicioner
 • Frigorifer
Royal Phoenicia Hotel
Royal Phoenicia Hotel
Royal Phoenicia Hotel
6.2 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.0 km
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Trajtimi i trupit
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Happy Days Hotel Manama
Happy Days Hotel Manama
Happy Days Hotel Manama
6.2 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.5 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Restorant
Delmon International Hotel
Delmon International Hotel
Delmon International Hotel
6.9 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.1 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
The Palace Boutique Hotel
The Palace Boutique Hotel
The Palace Boutique Hotel
8.5 E mirë
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
1.5 km
 • Bar / Lounge
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
 • Kopsht
 • Restorant
Grand Safir Hotel
Grand Safir Hotel
Grand Safir Hotel
6.2 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
1.9 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Gulf Gate Hotel
Gulf Gate Hotel
Gulf Gate Hotel
6.6 Më poshtë mesatare
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Karaoke
 • Wi-Fi falas
 • Kopsht
Atiram Olaya Suites Hotel
Atiram Olaya Suites Hotel
Atiram Olaya Suites Hotel
5.7
Hotel
Bahrein, Manama
Largësia nga qendra e qytetit:
2.2 km
 • Bar / Lounge
 • Masazh
 • Masazh / Qendër bukurie
 • Klube natë
 • Biliardo
 • Wi-Fi falas
 • Wi-Fi
Rivendos filtrat
10km në qendër

Zgjidhni gjuhën tuaj

Zgjidhni monedhën tuaj

Aty ku çmimet e aplikueshme do të konvertohen dhe do të shfaqen në monedhën që zgjidhni. Monedha me të cilën paguani mund të ndryshojë në bazë të rezervimit tuaj dhe mund të zbatohet gjithashtu një tarifë shërbimi.